Bombă în Giuleşti! Rapid direct în Liga 2!? Ce promite primarul

Claudia Mîţoi    Eduard Popa   
in Stiri sportive
09/02/2018, 13:05
Bombă în Giuleşti! Rapid direct în Liga 2!? Ce promite primarul

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Primarului sectorului 1, Dan Tudorache s-a întâlnit cu fanii giuleşteni şi le-a promis acestora că echipa va avea şansa să promoveze în Liga 3, în ciuda tuturor problemelor înregistrate în ultima perioadă. Mai mult, edilul afirmă că echipa ar putea ajunge direct în Liga 2. 

“Primarul Dan Tudorache a încercat, conform surselor 1923.ro, să liniştească spiritele. Şi să asigure pe toată lumea că situaţia personalităţii juridice, a CIS-ului şi, deci, a promovării, se va rezolva. Ba mai mult, conform aceloraşi surse, s-a aflat faptul că primarul ar fi dat, se pare, asigurări că, nici mai mult nici mai puţin, Academia va juca la anul nu în liga 3, ci în liga a doua!“, se arată pe 1923.ro. 

Rapid după modelul CS U Craiova

Platforma fanilor alb-vişinii susţine că modelul după care se vor inspira cei de la Academia Rapid este cel al clubului CS U Craiova. “Amintim că şi CS U Craiova, o echipă apărută asemănător cu Academia, a fost înscrisă direct în liga 2! Nici echipa lui Schumacher şi Iosif nu a început chiar de jos. Pentru că a „ars” liga 5 şi a sărit direct într-un eşalon mai sus. Ceea ce este însă important acum e că, regulamentar şi legal, Academia nu se poate numi nici Rapid mai sus de liga 4. Şi nici nu are drept de promovare. Motiv pentru care este foarte interesant de urmărit cum va ajunge echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 mai sus.”

În acest moment, Academia Rapid nu are personalitate juridică şi, potrivit regulamentelor, nu are drept de promovare nici măcar în Liga 3. În acest moment echipa se află în cantonamentul din Antalya. Primul meci al Academiei va fi cu Progresul, pe 3 martie. 

Închide ×