Fotbal intern

Bombă! Ionuț Negoiță îi vinde Dinamo lui Mircea Rednic în două săptămâni! “A rămas să ne vedem!”

01.02.2019 | 16:59
Bomba Ionut Negoita ii vinde Dinamo lui Mircea Rednic in doua saptamani A ramas sa ne vedem

Formația din Ștefan cel Mare ar putea avea cât de curând un nou patron, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ionuț Negoiță îi poate vinde Dinamo lui Mircea Rednic în două săptămâni! Antrenorul vrea să cumpere clubul împreună cu prietenii săi belgieni Robert Lesman și Roland Duchatelet.

Tehnicianul a confirmat că a purtat discuții cu Negoiță pentru achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni. Șeful de la RIN ar urma să rămână în cadrul investitorilor.

Ionuț Negoiță îi poate vinde Dinamo lui Mircea Rednic în două săptămâni! “Mai discutăm atunci”

Varianta cedării echipei de către Ionuț Negoiță către Mircea Rednic și afaceriștii cu care acesta este prieten prinde tot mai mult contur. Antrenorul a făcut anunțul așteptat de toți fanii alb-roșilor. și este dispus să devină și în acte unul dintre oamenii care decid destinele grupării din Ștefan cel Mare.

Acum o săptămână m-am întâlnit cu Ionuț. Avansează discuțiile. Trebuie să mă mai văd și cu domnul Badea, și cu doamna ministru. Mă implic. Am renunțat la trei luni de salariu, era normal. Dacă nu am avut rezultate… Negocierile cu Ionuț Negoiță sunt în curs. Am vrut să știu clar ceea ce el își dorește. S-au discutat multe lucruri. A rămas că mai discutăm peste două săptămâni! Am discutat toate variantele. El își dorește să rămână acționar, ăsta este un lucru foarte bun pentru că a investit într-un moment greu. Avem nevoie de un om ca el în continuare”, a declarat Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

FANATIK a anunțat cine sunt amicii belgieni pe care îi aduce Rednic: Roland Duchatelet și Robert Lesman!

În cantonamentul din Antalya, Rednic a acordat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre cumpărarea clubului Dinamo. El a explicat că ar putea lua echipa de unul singur, dar ar fi mai greu. Așa că planul este să aducă unul sau doi amici belgieni cu bani. “Eu mi-aș permite să cumpăr Dinamo, chiar și singur, dar singur e mai greu. Nu vreau să spun numele prietenului cu care am discutat, doar că el a și cumpărat o echipă din Liga 2 a Belgiei. Vorbim când se va clarifica situația“, a spus Mircea Rednic.

Numele investitorilor belgieni au fost dezvăluite de FANATIK: Roland Duchatelet și Robert Lesman. Cei doi au averi impresionante și ar putea aduce liniștea financiară la care visează de mulți ani fanii “câinilor”. Lesman a și venit în România în aceste zile, el având deja afaceri pe teritoriul țării noastre. Pe de altă parte, Duchatelet este un nume cunoscut în lumea fotbalului, fiind patronat la câteva echipe din Europa, printre numele cele mai importante numărându-se Standard Liege și Charlton.

5 milioane pentru 70 la sută din acțiunile lui Dinamo a cerut Ionuț Negoiță