Sport

Bombă la Craiova! Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf au negociat despărțirea! Ce spun patronul și antrenorul Universității. Update Exclusiv

Bombă la Universitatea Craiova! Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru au negociat despărţirea. Din informaţiile FANATIK, variantele de înlocuire ar fi Mirel Rădoi, Liviu Ciobotariu, Ladislau Boloni şi Daniel Isăilă.
09.06.2022 | 21:54
Bomba la Craiova Mihai Rotaru si Laurentiu Reghecampf au negociat despartirea Ce spun patronul si  antrenorul Universitatii Update Exclusiv
Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
10-06-2022
09:03

Patronul Mihai Rotaru păstrează suspansul în privința lui Laurențiu Reghecampf

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, rămâne enigmatic în ceea ce privește situația antrenorului Laurențiu Reghecampf. „Nu mă întrebați”, a repetat obsesiv, de cel puțin trei ori, Rotaru în momentul în care a fost chestionat pe marginea subiectului de Mihai Mironică, realizatorul emisiunii „Ora exactă în sport” de pe Pro Arena.

„Nu mă întrebați! Vă rog, nu mă întrebați de Laurențiu Reghecampf… În mod normal, ne vedem duminică la reunirea echipei… N-am altceva să vă comunic. Dacă nu se întâmplă alte lucruri… În acest moment, nu avem o despărțire de Reghecampf. Suntem la fotbal, unul balcanic, mioritic…”, a spus Migai Rotaru pentru sursa citată.

09-06-2022
22:03

Ce spune Reghecampf despre despărțire și clauza de reziliere

Laurențiu Reghecampf a avut o primă reacție după informațiile apărute privind despărțirea sa de Universitatea Craiova. Ținta sa principală au fost declarațiile președintelui Sorin Cârțu din această seară.

Dacă domnul Cârțu a declarat că știe că ne vedem luni, eu îl asigur că ne vedem luni, la antrenament. În caz contrar, clubul mă poate demite pe mine dacă îmi plătește clauza de reziliere și nu am niciun fel de problemă ca luni să nu mă prezint la antrenament”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru ProSport.

În cursul zilei de joi, Reghecampf a ajuns la un „gentleman agreement” cu patronul Mihai Rotaru. Ieșirea lui Cârțu a creat, se pare, noi valuri în relația dintre părți.

Laurenţiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova după un singur an petrecut pe banca tehnică a echipei. Antrenorul a reuşit să califice echipa în cupele europene, însă oltenii au ratat Cupa României şi nu au fost în niciun moment în lupta la titlu.

Bombă la Craiova! Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit! Rădoi şi Ciobotariu, primele variantele de înlocuire

FANATIK a aflat că Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru s-au întâlnit în cursul zilei de joi şi au stabilit termenii despărţirii. În urma negocierilor, s-a decis că Reghe va mai primi încă două salarii alături de staff.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, actele nu s-au parafat încă, dar părțile s-au înțeles verbal. Rotaru și Reghecampf au un „gentleman agreement”. Probabil, vineri se vor semna și documentele. De o săptămână se negociază termenii rezilierii.

Până duminică, 12 iunie, Universitatea ar putea avea antrenor, lista abordării fiind următoarea: Mirel Rădoi, Liviu Ciobotariu, Ladislau Boloni, Daniel Isăilă. Obiectivul noului antrenor va fi, clar, titlul!

ADVERTISEMENT

Reghe, întâlnire în Herăstrău cu Rotaru! Anamaria Prodan a sosit tocmai pe finalul negocierilor de reziliere

FANATIK a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru au luat prânzul la un local de lux din Herăstrău, motivul fiind negocierea termenilor despărţirii. Însă, întâlnirea a fost întreruptă de Anamaria Prodan, dar Rotaru și Reghe se puseseră deja de acord!

În momentul în care a văzut-o pe (încă) soţia lui, Laurenţiu Reghecampf a încheiat conversaţia cu Rotaru şi s-a ridicat fără să îi spună un cuvânt acesteia. După plecarea antrenorului, Anamaria Prodan s-a aşezat la masă cu Rotaru, despre care spunea că este un vechi prieten.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a ratat obiectivele din acest sezon. Universitatea Craiova a încheiat pe locul trei în Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon şi a fost eliminată în semifinalele Cupei României de Sepsi. Chiar dacă a reuşit calificarea în cupele europene, pentru oficiali a fost prea puţin.

FANATIK a dezvăluit la câteva minute după terminarea semifinalei cu covăsnenii că Reghecampf e ca și înlocuit! Acesta este motivul principal al despărțirii apropiate dintre Rotaru și tehnician: ratarea Cupei României!

ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu, misterios: „Eu știu cine e antrenorul Craiovei, vă dați seama. Așteptați până luni”

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a fost ambiguu în declaraţii când a fost întrebat despre viitorul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova.

„Nu pot să infirm, nici nu pot să confirm, veți vedea cu toții luni, la reunire. Eu știu cine e antrenorul Craiovei, vă dați seama. Așteptați până luni. Reghecampf e antrenor sub contract, nu pot să comentez mai multe”, a spus Cârţu la Digisport.

Despre declarațiile surprinzătoare ale lui Cârțu a vorbit și Helmut Duckadam la „Fotbal Club”. „Eu nu cred că va rămâne Reghecampf la Craiova, dar ei vor termina tot pe locul doi sau trei dacă nu fac schimbări și la nivelul jucătorilor. Nu e vorba doar să schimbi antrenorul”, anticipa fostul mare portar la Digisport.

FANATIK clarifică nebuloasa din Bănie și anunță despărțirea dintre Rotaru și Reghecampf!

  • 1 an de contract mai are Reghecampf cu Universitatea Craiova
  • 300.000 de euro pe an a fost salariul lui Reghe la Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,50 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT