BOMBĂ la Casa Fotbalului: “ÎMI PREZINT DEMISIA!”

Marian Popovici   
în Fotbal intern
08/08/2014, 11:16
BOMBĂ la Casa Fotbalului: “ÎMI PREZINT DEMISIA!”

Mircea Sandu a declarat într-o conferinţă de presă că renunţă la titlul de preşedinte de onoare al FRF şi la renta viageră, cerînd demisia lui Răzvan Burleanu.

Nedorind să particip la falimentul FRF, Ma retrag şi renunţ la titlul de preşedinte de onoare pe care Federaţia mi l-a acordat şi la contractul de rentă viageră. Nu vreau să fiu părtaş la fărădelegile actualei conduceri a FRF. Nu pot să accept ca numele meu să fie asociat cu o gaşcă de impostori. Nu pot accepta să candidez în comitetul executiv la UEFA, propus de o federaţie în care nu mă regăsesc. S-a ajuns ca angajaţii de la FRF să fie daţi afară dacă bat la uşile boierilor. Uşile FRF sînt închise acum. Eu am considerat în 2012 că e timpul celor mai tineri.  Poate că a trebuit să ţin cont de dorinţa familiei de a nu mai candida la ultimele alegeri, dar aveam în calendar organizarea finalei Europa League şi a Campionatului European U-19″, şi-a început Mircea Sandu discursul.

“Eu n-am război cu nimeni. Pe 6, după Adunarea Generală l-am felicitat şi l-am prezentat Comitetului Executiv. I-am spus atunci că există trei variante: să fim prieteni, să fim duşmani sau să ne ignorăm. A zis că este nevoie de experienţa mea… Văd că impostorul vrea trei mandate. De fapt, cred că vrea 24 de ani. Are acelaşi scaun, să ştiţi. Poate se gîndeşte că a rămas pe acel scaun ceva din inspiraţia mea. N-a pornit absolut nimic de la mine. De acum încolo, ce vor face bun cei de acolo, va fi de felicitat, ce fac rău, va fi de criticat. În orice societate privată, Consiliul de Aministraţie poate să aloce ce vrea”, a mai spus “Naşul”.

“Iordănescu putea fi la un moment dat o rezervă plauzibilă, însă nu cred că el ar fi acceptat. Regulamentele trebuiau mult mai aspre în ceea ce priveşte blaturile. Eu pe care le-am văzut, le-am semnalat. Autobuzul cu Petrolul,  Ceahlăul cu Dinamo. Secunzii lui Iordănescu erau nişte preşuri. Ce? Mişca vreunul în faţa lui. Eu luam măsuri disciplinare, dar fără probe ce puteam face? Atunci nu era nici TAS. Acum toţi merg acolo. Nu ştiu de ce sînt judecat pentru abuz în serviciu şi corupţie. Dar asta e viaţa, mă judec, ce să fac?”, a mai încheiat “Naşul”.

 P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Închide ×