Sport

EXCLUSIV/ Rapid. BOMBA lui Vamă! Un “cîine”, ANTRENOR

Dinu Gheorghe vrea să îi surprindă pe fanii Rapidului cu o mişcare de ultim moment pregătită prin culisele grupării feroviare! Chiar dacă a afirmat că noul antrenor al formaţiei din Grant va...
04.01.2015 | 00:00
EXCLUSIV Rapid BOMBA lui Vama Un ciine ANTRENOR
ADVERTISEMENT

Dinu Gheorghe vrea să îi surprindă pe fanii Rapidului cu o mişcare de ultim moment pregătită prin culisele grupării feroviare! Chiar dacă a afirmat că noul antrenor al formaţiei din Grant va fi Cristi Pustai (vezi detaliile în exclusivitate AICI), preşedintele Rapidului vrea să profite de faptul că actele nu sînt semnate şi să îl aducă pe banca tehnică pe Dan Alexa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara!

Considerat unul dintre cei mai abili preşedinţi de club din istoria fotbalului românesc, Dinu Gheorghe îşi confirmă statutul din nou. În ciuda faptului că a afirmat că Pustai urmează să fie noul antrenor al Rapidului, dar urmează ca detaliile să fie puse la punct în ianuarie, “Vamă” pregăteşte o lovitură incredibilă! Iar dacă se realizează, Pustai va fi înlocuit cu cîteva zile înaintea reunirii lotului giuleştean.

ADVERTISEMENT

alexa

Mesaj către Alexa: “E timpul să vii la Rapid!”

FANATIK.RO a aflat că deşi la nivel declarativ gruparea feroviară are antrenor în persoana lui Cristi Pustai, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din noul val este contactat insistent de către Dinu “Vamă” pentru a accepta oferta Rapidului.“Este timpul să vii să antrenezi una dintre echipele fanion ale României! Eşti un antrenor bun, ţi-ai făcut ucenicia la Timişoara, dar odată şi odată trebuie să faci pasul la o echipă mare. În plus, ai luat pulsul Rapidului, eşti un jucător apreciat în Giuleşti, o să ai parte de susţinerea fanilor”, a fost conversaţia dezvăluită de sursele FANATIK.RO. N

umai că Dan Alexa este, în momentul de faţă, tentat să refuze oferta venită de la Dinu Gheorghe, răspunsul fiind influenţat şi de înţelegerea verbală pe care preşedintele Rapidului o are cu fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureş, Cristi Pustai. “Alexa nu a dat un răspuns ferm, discuţiile au rămas deschise. Dinu Gheorghe şi-l doreşte foarte mult pe Dan Alexa la Rapid, nu o să renunţe”, au precizat apropiaţii lui “Vamă”.

ADVERTISEMENT

mihai-teja_0

Tentativă de deturnare a lui Teja

Ceea ce nu ştiu nici Dan Alexa, dar nici Cristi Pustai e că prima variantă pentru Dinu Gheorghe, înainte de contactarea celor doi, a fost Mihai Teja, noul antrenor al rivalei din “Groapă”, Dinamo. “Nu a fost un simplu apel al preşedintelui giuleştean şi nici nu s-a întîmplat înainte ca Teja să fi semnat cu Dinamo”, au precizat sursele FANATIK.RO. Tehnicianul “cîinilor” a fost tatonat insistent de către Dinu Gheorghe în ultimele şase săptămîni pentru ca acesta să preia banca giuleşteană şi i s-a propus un salariu peste cel cîştigat la Dinamo. “Teja a fost sunat şi în vacanţă, a discutat de mai multe ori cu Dinu. Chiar dacă avea promis un venit peste cel de la Dinamo, Teja a spus că nu poate să accepte oferta pentru că are o înţelegere verbală cu Dinamo”, au încheiat apropiaţii lui “Vamă”.

10.000 euro este salariul propus lui Cristi Pustai la Rapid

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!