Carousel hot news

BOMBĂ! Meme VREA SĂ IA un fost golgheter dinamovist

UPDATE 19.27: "Dacă era vorba ca Ianis Zicu să ajungă la Steaua, m-ar fi informat cineva de acolo. Gigi sau Argăseală. Nu se pune problema unui transfer al său în Ghencea. Nu ştiu dacă el...
30.12.2013 | 12:16
BOMBĂ! Meme VREA SĂ IA un fost golgheter dinamovist

UPDATE 19.27: “Dacă era vorba ca Ianis Zicu să ajungă la Steaua, m-ar fi informat cineva de acolo. Gigi sau Argăseală. Nu se pune problema unui transfer al său în Ghencea. Nu ştiu dacă el este compatibil cu Steaua acum. Consider că există cluburi în Liga 1 care îşi permit să plătească salariul pe care l-ar vrea Zicu. Ce, Sănmărtean are salariu mic? Nu cunosc ce contracte sînt la Steaua, mi-e greu să mă pronunţ”, a explicat Victor Becali la DolceSport.

UPDATE: 18.10: “În momentul cînd va fi realizat un transfer, atunci eu o să vorbesc despre ei. Zicu e un jucător bun, interesant, noi avem o listă lungă şi încercăm să ne întărim ca să cîştigăm campionatul şi cupa”, a comentat Laurenţiu Reghecampf, la Sport.ro.

Steaua caută în continuare un atacant de valoare, mai ales în condiţiile în care Sampdoria ar putea solicita ca Piovaccari să se întoarcă încă din această iarnă. Cum tratativele cu Keşeru au intrat în impas, roş-albaştrii par să se fi reorientat spre un fotbalist liber de contract. Conform sport24h.ro, managerul Mihai Stoica l-a contactat de Ianis Zicu, fostul golgheter al Ligii 1 din sezonul 2010-2011, pe vremea cînd juca la Poli Timişoara şi care în prezent se află sub contract cu Gangwon. Totuşi, înţelegerea expiră în cîteva zile, motiv pentru care atacantul ar putea veni liber de contract în Ghencea încă de la începutul lui 2014.

Cîştigă 50.000 dolari pe lună!

Problema o reprezintă salariul jucătorului, care în Coreea de Sud este de 50.000 de dolari pe lună, cu mult peste cea mai mare remuneraţie de la Steaua. Chiar şi în acest caz, părţile s-ar putea înţelege dacă n-ar exista un alt inconvenient la mijloc. Concret, este vorba de relaţia rece dintre impresarii săi, Ioan şi Victor Becali pe de o parte, şi Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica. Totuşi, dacă mutarea se realizează, Zicu s-ar adăuga pe lista fotbaliştilor care au îmbrăcat de-a lungul carierei tricoul tuturor echipelor importante din Bucureşti, el evoluînd în trecut pentru Dinamo şi Rapid.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC TIMISOARA 1-2,LIGA 1 (6.05.2010)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri