Stiri sportive

ProSport: Moldovan cumpără Rapidul! Prima REACŢIE

UPDATE 18:10 / Contactat de FANATIK.RO, Viorel Moldovan a explicat care este situaţia, subliniind că se fac eforturi pentru ca tranzacţia dintre el şi Adrian Zamfir să se facă în cel mai scurt...
20.03.2014 | 14:15
ProSport Moldovan cumpara Rapidul Prima REACTIE
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:10 / Contactat de FANATIK.RO, Viorel Moldovan a explicat care este situaţia, subliniind că se fac eforturi pentru ca tranzacţia dintre el şi Adrian Zamfir să se facă în cel mai scurt timp. “Este adevărat, au existat nişte discuţii, iar semnalele sînt pozitive. Îmi doresc ca tranzacţia să se încheie cît mai repede pentru că timpul presează, iar termenul de 28 martie bate la uşă”, a declarat actualul antrenor al Rapidului.

UPDATE 16:41 / Un sponsor al Rapidului, Cătălin Mişu, a comentat la Sport.ro situaţia preluării clubului de către Viorel Moldovan: “Dacă Moldovan a declarat asta, înseamna că are acces la actele clubului. M-aş bucura să fie adevărat, o să am o discuţie cu el în zilele următoare. Nu cred că e aşa naiv să preia un club fără să vadă actele”.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––

Viorel Moldovan e foarte aproape de a prelua Rapidul, anunţă prosport.ro! Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu au anunţat că vor să cedeze clubul, iar antrenorul echipei le-a transmis o veste uluitoare.

“Sînt dispus să preiau eu clubul”, a fost mesajul tehnicianului faţă de acţionarii din Grant. Moldovan va avea vineri o întîlnire decisivă cu cei doi oameni de afacere, urmînd ca şi tranzacţia să se perfecteze. Antrenorul giuleştenilor este dispus să preia pachetul de acţiuni deţinut de Adrian Zamfir, făcînd o ofertă în acest sens chiar miercuri, iar părţile par să fi ajuns la un numitor comun în cursul zilei de joi. De aceea, urmează să mai aibă loc o întîlnire la care să participe şi avocaţii celor doi şi, după toate semnalmentele, datele legate de schimbarea patronatului sînt dintre cele mai bune, astfel încît Moldovan are şanse bune să preia echipa!

ADVERTISEMENT

Singurul care a făcut ofertă înainte de 28 martie!

Zamfir şi Cristescu au preluat clubul de la George Copos şi au anunţat de curînd că-l cedează gratuit, urmînd ca viitorul patron să plătească datoriile existente. Conform unor surse din cadrul clubului, Moldovan simte tot mai mult apăsarea pe care o trăiesc jucătorii din cauza lipsei lichidităţilor, dar mai ales a incertitudinii care planează asupra echipei. Astfel încît s-a hotărît să înainteze o ofertă concretă de achiziţionare a clubului de lîngă Podul Grant înaintea termenului de 28 martie, atunci cînd Tribunalul va hotărî dacă se aprobă sau nu planul de reorganizare, el fiind singurul care a avut curajul să facă acest pas.

A recunoscut că vrea să devină acţionar chiar în FANATIK

Lipsa acută a lichidităţilor din club l-au determinat pe Viorel Moldovan să bage în mai multe rînduri mîna în buzunar, în turul campionatului, pentru a-şi recompensa propriii fotbalişti. De altfel,într-un interviu acordat în decembrie pentru ediţia tipărită a FANATIK, Viorel Moldovan a recunoscut că se gîndea serios la posibilitatea de a deveni acţionar la Rapid, avînd chiar cîteva discuţii preliminare în acest sens cu actualul proprietar, Adrian Zamfir. 

ADVERTISEMENT