Bombă pe Bernabeu: preşedintele Florentino Perez e gata de plecare!

Actualul boss al galacticilor nu vrea să mai continue în funcţia sa de preşedinte. Fără a dezvălui detalii, presa spaniolă scrie că Florentino Perez ar fi forţat de existenţa unor probleme în viaţa personală să ia această decizie.

Real Madrid ar putea avea la vară alegeri pentru un nou preşedinte. Conform celor apărute în presa spaniolă, actualul boss al galacticilor, Florentino Perez, ar intenţiona să se retragă, pentru a doua oară, din această funcţie, motivul fiind legat de existenţa unor importante probleme în viaţa privată.

Nu a vrut finala Cupei pe stadionul lui Real

Gurile rele susţin însă că altele ar fi cauzele unei asemenea decizii, pentru că în decursul noului său mandat, din 2009 încoace, Perez ar fi comis o serie de erori care i-au şubrezit poziţia şi imaginea. Desigur, dacă Real va câştiga campionatul şi Liga Campionilor, ar putea ca intenţiile lui Perez să se schimbe, în sensul de a continua.

Perez nu mai este atât de popular pe Bernabeu, după ce a comis câteva erori. Una, care a iritat lumea fotbalului din Peninsula Iberică, este foarte recentă. Preşedintele lui Real Madrid a motivat imposibilitatea ca finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, să poată avea loc pe Santiago Bernabeu, datorită lucrărilor care se efectuează la stadion. Care lucrări ar fi putut fi încheiate la timp, însă Perez a dat dispoziţii firmei care le efectuează, să încentinească ritmul, în loc să-l mărească. Explicaţia e simplă: bossul lui Real nu ar fi digerat să vadă marele duşman de moarte sărbătorind un trofeu la el acasă.

Apoi, dezvăluirile din Football Leaks au adus o nouă pată pe obrazul lui Perez, Real Madrid fiind acuzat că a ştiut de ingineriile financiare ale lui Cristiano Ronaldo privind drepturile sale de imagine. Alte două bile negre ar mai fi cazul Benzema şi interdicţia pusă de FIFA pentru transferuri până în vara lui 2017.

A plusat totdeauna pentru cei mai buni atacanţi

Florentino Perez a încercat pentru prima dată să ajungă preşedinte la Real Madrid în 1995, dar a fost învins de legendarul Ramon Mendosa.

A doua tentativă, în anul 2000 a fost cu succes, iar din acel moment jucătorii de la Real şi-au căpătat porecla de galactici, de la primul transfer de marcă, Luis Figo de la rivala Barcelona. Au urmat până în 2006, când s-a dat prima dată la o parte, Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham şi Michael Owen.

După trei ani, în 2009, Perez a revenit şi în mandatul său au apărut Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema şi Gareth Bale.

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231