Life

Bombă pe piața media din România. Mircea Radu revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta și la ce post TV

O nouă bombă pe piața media de la noi din țară: Mircea Radu a anunțat că revine în televiziune și a spus și ce emisiune va prezenta.
29.08.2023 | 15:29
Bomba pe piata media din Romania Mircea Radu revine in televiziune Ce emisiune va prezenta si la ce post TV
Mircea Radu revine cu o nouă emisiune în televiziune. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Radu revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta acesta începând de la toamnă și pe ce post TV poate fi văzut.

Mircea Radu revine cu o nouă emisiune în televiziune

Celebrul prezentator de televiziune revine pe sticlă după o pauză foarte mare. Acesta este cunoscut pentru celebrul format Din dragoste pe  care l-a prezentat ani de zile.

ADVERTISEMENT

Acum, Mircea Radu revine pe micul ecran cu un nou concept de emisiune. El a semnat cu Metropola TV, post unde mai lucrează și alte foste vedete ale televiziunilor celebre, cum ar fi Mădălin Ionescu sau soția sa, Cristina Șișcanu.

La Metropola TV, Mircea Radu va prezenta o emisiune numită Noi, românii și din câte a dezvăluit prezentatorul TV el a călătorit în mai multe orașe europene pentru a filma. De altfel, el chiar se afla în Paris în momentul în care a făcut anunțul revenirii sale în televiziune.

ADVERTISEMENT

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important.

M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”, a spus Mircea Radu.

ADVERTISEMENT

Mircea Radu, detalii despre noua sa emisiune TV

Noua emisiune a lui Mircea Radu va putea fi văzută la TV de la jumătatea lunii septembrie 2023, așa că fanii lui nu mai au mult de așteptat.

Mircea Radu a mai spus și că va continua să dea detalii despre noul său show, după revenirea în televiziune.

ADVERTISEMENT

„Premiera emisiunii va avea loc la mijlocul luni septembrie. Ce a fost mult a trecut, mai este foarte puțin.

De mâine, pe canalele mele de social media, dar și pe canalele de social media ale televiziunii Metropola TV am să vă dau amănunte despre această emisiune.”, a spus Mircea Radu.

ADVERTISEMENT