Carousel hot news

BOMBĂ! Petrescu rămîne la Moscova!?

Chiar dacă tocmai şi-a încheiat a doua experienţă în Rusia, după aventura pornită la Kuban în decembrie 2009 şi contractul cu Dinamo Moscova care a fost încheiat marţi dimineaţă, Dan...
09.04.2014 | 09:24
BOMBĂ! Petrescu rămîne la Moscova!?
ADVERTISEMENT

Chiar dacă tocmai şi-a încheiat a doua experienţă în Rusia, după aventura pornită la Kuban în decembrie 2009 şi contractul cu Dinamo Moscova care a fost încheiat marţi dimineaţă, Dan Petrescu are şanse mari să continue în capitala Rusiei. “Bursucul” e curtat de un alt club moscovit, Spartak, locul 5, care se află la două puncte sub Dinamo şi care caută urgent un tehnician pentru a-l înlocui pe interimarul Dmitri Gunko.

Agentul Nicolae Pîrnău a dezvăluit că Petrescu are deja o propunere din Rusia, iar presa moscovită confirmă interesul lui Spartak pentru român, i nformează Gazeta Sporturilor. “Clubul a dorit mai mult, pur şi simplu asta se întîmplă în fotbal. În general, sînt satisfăcut cu munca depusă aici. Toate echipele au ajuns sub comanda mea la un alt nivel. Cînd am ajuns la Dinamo, am avut destule oferte, dar le-am refuzat întrucît eram legat de obligaţiile din contract”, a spus Petrescu în Rusia.

L-au lucrat jucătorii de la Anji!

O explicaţie a îndepărtării sale e legată de jucătorii aduşi în vară de la Anji, pentru 67 de milioane de euro, Ionov, Kokorin, Samba, Gabulov, Jirkov şi Denisov. Cei şase fotbalişti l-ar fi lucrat decisiv chiar împotriva fostei lor echipe, presa rusă dezvăluind că Denisov zîmbea după ce “lanterna” a marcat golul patru etapa trecută în halucinantul 4-0 de pe terenul din Mahacikala.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri