Fotbal international

Bomba pregătită de Abramovich! Zidane antrenor la Chelsea! Hazard ar refuza Real Madrid pentru a lucra cu Zizou

14.02.2019 | 19:10
Bomba pregatita de Abramovich Zidane antrenor la Chelsea Hazard ar refuza Real Madrid pentru a lucra cu Zizou
ADVERTISEMENT

Roman Abramovich s-a săturat de Maurizio Sarri, care se află la un pas de demitere după umilința cu Manchester City, scor 0-6. Chelsea o înfruntă în weekend pe Manchester United, în optimile de finală ale Cupei Angliei, iar un eventual eșec i-ar pecetlui soarta italianului.

Patronul rus are însă un plan grandios din vară, când vrea să-l aducă pe Zinedine Zidane, omul care a scris istorie la Real Madrid atât din postura de jucător, cât și din cea de antrenor.

ADVERTISEMENT

Bomba pregătită de Abramovich! Zidane antrenor la Chelsea

Venirea lui Zinedine Zidane pe Stamford Bridge reprezintă cheia rămânerii lui Eden Hazard. Belgianul a declarat recent că e hotărât în privința viitorului său și, chiar dacă nu a menționat ce va face, cert este că nu a semnat prelungirea contractului cu Chelsea.

Totuși, dacă Zidane va accepta oferta lui Abramovich, atunci și Hazard se va răzgândi și nu va mai merge la Real Madrid, acolo unde Florentino Perez are de gând să-i facă toată poftele. Zidane este idolul lui Hazard, căruia i-a influențat stilul de joc.

ADVERTISEMENT

Zidane a scris istorie la Real Madrid

Zidane a părăsit-o în vara anului trecut pe Real Madrid după trei Ligi ale Campionilor câștigate consecutive, decizia sa surprinzând multă lume. Antrenorul francez a preferat să-și ia un an de pauză, deși nu a dus lipsă de oferte exorbitante din Golf ori de la nume importante din Europa.

Chelsea are un sezon contrastant sub conducerea lui Maurizio Sarri. Londonezii începuseră bine stagiunea, însă între timp s-au trezit aruncați în afara Big Four și duc o luptă aprigă cu Manchester United și cu Arsenal pentru locul 4.

ADVERTISEMENT

Chelsea s-a calificat totuși în finala Cupei Ligii, acolo unde va da peste Manchester City, echipa care i-a administrat cea mai dură înfrângere din istoria clubului în Premier League, 0-6 pe Etihad Stadium în urmă cu o săptămână.