Fotbal intern

Au dat-o la întors! Pandurii nu-l mai acuză de blat pe Pîrvulescu: “Nu avem dovezi!”

UPDATE / La nici 24 de ore de la decizia de a-l suspenda din funcţie pe Eugen Pîrvulescu, şefii Pandurilor au retractat acuzaţiile....
30.04.2015 | 16:37
Au dato la intors Pandurii nul mai acuza de blat pe Pirvulescu Nu avem dovezi

UPDATE / La nici 24 de ore de la decizia de a-l suspenda din funcţie pe Eugen Pîrvulescu, şefii Pandurilor au retractat acuzaţiile.

“Nouă ne pare rău că am ajuns în situaţia asta, dar şi dînsul a înţeless că noi de fapt am făcut un lucru care trebuia făcut, să se elimine această suspiciune că  în cadrul clubului se fac matrapazlîcuri. A apărut în presă, am zis că e cel mai bine ca în această perioadă să se ia măsura de suspendare şi să se clarifice lucrurile. Puţin dezamăgire există şi la noi şi la el, că nu aveam nevoie de această problemă care să planeze asupra clubului nostru, care este un club apreciat, cu jucători buni. Nu avem dovezi şi nu-l considerăm vinovat”, a declarat Ion Călinoiu, membru AGA la Pandurii, citat de Digisport.

……………………………………………………………….

UPDATE / Eugen Pîrvulescu a vorbit într-o conferinţă de presă despre faptul că este acuzat că a aranjat trucarea meciului cu U Cluj şi susţine că dacă se dovedeşte că e vinovat, e dispus să stea toată viaţă în închisoare.

 “S-au sesizat după ce s-a scris în presa centrală şi presa locală, suspiciuni. Eu zic că e o acţiune bună. Eu stau la dispoziţie, am făcut adrese către DNA, FRF, Departamentul de Integritate. Şi dacă Pîrvulescu Eugen a făcut blat, vreau să mă duc la puşcărie pe viaţă.

O să fac o plîngere, e vorba despre imaginea mea, am construit-o. Mă deranjează, puteau să mă cheme şi pe mine, să mă întrebe. De cîteva zile nu mi-au răspuns cei din AGA la telefon.”

……………………………………

Situaţie de necrezut la Pandurii Tg Jiu.  Adunarea Generală a Acţionarilor l-a suspendat în această dimineaţă din funcţia de preşedinte pe Eugen Pârvulescu deoarece îl bănuieşte de blat la partida Pandurii -U Cluj, anunţă DigiSport. Conducătorul gorjenilor a activat cîteva luni şi la echipa lui Florian Walter.

Conactat telefonic de către FANATIK.RO, Eugen Pârvulescu, a declarat:

“În această dimineaţă am fost anunţat că sînt suspendat din funcţie pentru suspiciuni de blat la partida Pandurii – U Cluj. Însă nu înţeleg ce acuze mi se pot aduce. Am ratat eu lovitura de la 11 metri pentru echipa mea? L-am pus eu pe Roman să rateze? Nu înţeleg! Ok, mă voi supune deciziei. Aceasta este luată împotriva mea pînă la sfîrşitul lunii a şaptea. Pînă atunci se vor face cercetări”.

Ce s-a întîmplat la Pandurii – U Cluj

Partida pentru care Pârvulescu a fost suspendat s-a disputat în etapa cu numărul 27 a Ligii 1, pe terenul propriu al gorjenilor. În minutul 52 al meciului cu U Cluj, Bambara a jucat mingea cu mîna în careu, iar Sebastian Colţescu a dictat lovitură de pedeapsă. Mihai Roman, golgheterul echipei Pandurilor, cu 12 reuşite, a executat penalty-ul, iar Veselovsky a parat şutul slab al acestuia. După 20 de minute, Andreas Calcan i-a pasat decisiv lui Nuno Viveiros, care l-a învins pe Gliwa şi a adus cele trei puncte echipei sale.

“Nu mi s-a părut suspect!”

Ioan Ovidiu Sabău îi ia apărarea lui Eugen Pârvulescu, fiind de părere că fostul preşedinte al gorjenilor nu a fost trucat meciul cu U Cluj. Fostul internaţional spune că U a jucat mai bine ca elevii lui Edi Iordănescu, şi nu ar trebui să-i fie luate aceste merite ardelenilor.

”A jucat el? Atunci trebuie să îi dai afară şi pe jucători. Păi, a centrat el, a dat el cu capul? Mie nu mi s-a părut suspect. U Cluj a fost mult mai determinată şi foarte bine organizată. Gorjenii au fost lenţi în gîndire şi în execuţii. De ce să îi luăm nişte merite Universităţii?”, a spus Sabău la Dolcesport.

Tags: