PARTENERIAT cu Sporting! “Aducem jucători de la ei!”

Răzvan Scarlat    Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
06/09/2014, 17:01
PARTENERIAT cu Sporting! “Aducem jucători de la ei!” GALERIE FOTO

Disensiunile din cadrul conducerii giuleştene nu reprezintă un impediment pentru Valerii Moraru de a coopta parteneri noi pentru ca Rapid. Acţionarul originar din Republica Moldova a anunţat, la şedinţa cu fanii din Grant, că oficialii giuleşteni au ajuns la un acord cu Sporting Lisabona!

Transferul lui Felipe Luis Gomes Almeida “Kikas” de la Sporting Lisabona la Rapid a deschis porţile unei colaborări permanente între echipa lusitană şi cea feroviară. Pe lîngă împrumutul mai multor fotbalişti din Portugalia, oficialii din Grant vor încerca şi perfectarea unor amicale în pauzele de sezon. “Aducerea mijlocaşului de 23 de ani nu reprezintă singurul transfer. Vor mai veni fotbalişti cu o cotă bună de piaţă, nu vor fi genul de jucători de care să nu ne putem folosi”, au dezvăluit apropiaţii lui Valerii Moraru.

Moraru confirmă! “Vom colabora cu Sporting”

Acţionarul majoritar al formaţiei feroviare a confirmat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, că între echipa din Grant şi Sporting Lisabona a început un contract de colaborare care prevede ca lusitanii să trimită jucători în Giuleşti! “Nu pot să ofer mai multe detalii, pot spune doar că am ajuns la un acord cu oficialii echipei Sporting pentru o colaborare care presupune mai multe aspecte. Luis Felipe, mijlocaşul de 23 de ani, nu va fi singurul transfer la Rapid. Mai multe nu pot să comentez în momentul de faţă”, a declarat Moraru pentru FANATIK.RO.

45 milioane euro este clauza de reziliere a lui Luis Felipe Alemida “Kikas”

Citeşte şi: EXCLUSIV / Moraru s-a decis! A adus un IDOL în Giuleşti!

Închide ×