Rapid va avea PATRONI NOI: “Luăm TITLUL 7 ani la rînd”

UPDATE / 15:51 Rapidul va intra, cel mai probabil, sub patronatul unor oameni de afaceri din Serbia, prieteni foarte buni cu Florin Manea. "Este vorba de nişte investitori din străinătate, iar...
18.12.2013 | 14:07
Rapid va avea PATRONI NOI Luam TITLUL 7 ani la rind
ADVERTISEMENT

UPDATE / 15:51 Rapidul va intra, cel mai probabil, sub patronatul unor oameni de afaceri din Serbia, prieteni foarte buni cu Florin Manea. “Este vorba de nişte investitori din străinătate, iar tranzacţia are şanse foarte mari să se realizeze. Vor veni la Rapid prin intermediul lui Florin Manea. Situaţia clubului se va schimba radical, lumea nu va mai avea motive să ne plîngă de milă”, a dezvăluit, pentru FANATIK, un apropiat al impresarului Florin Manea.

Impresarul Florin Manea a declarat că gruparea de lîngă Podul Grant nu va intra în faliment deoarece un număr de şapte oameni de afaceri intenţionază să cumpăre pachetul majoritar de acţiuni de la Adrian Zamfir.

ADVERTISEMENT

Sînt mari şanse ca la Rapid să vină investitori noi, chiar înainte de Crăciun. Am văzut mai multe documente şi dacă lucrurile decurg normal asta se va întîmpla. Sînt şase, şapte oameni potenţi financiar care se vor implica şi nu se pune problema ca peste doi ani să lase clubul pentru că nu mai au bani. Nu pot să dau nume, dar pot asigura că acest club va intra în rîndul formaţiilor europene. Cred că vor rămîne, cu procente foarte mici, la club şi cei doi investitori de acum, domnul Cristescu şi domnul Zamfir. Aceştia ştiau de la început că vor cumpăra clubul pentru a-l da după aceea unei persoane mai puternice din punct de vedere financiar. Tata va fi preşedinte, Moldovan face parte din proiect şi ar putea chiar să cumpere acţiuni. Din partea mea, Moldovan poate să rămînă zece ani antrenor, tata n-o să-l dea afară niciodată. În februarie sîntem optimişti că vom scăpa de faliment şi toate deciziile vor fi luate imediat după aceea. Bugetul va fi de 4 milioane de euro pe an. Avem nevoie de răbdare trei ani, pentru ca apoi să avem o serie ca Lyon, şapte titluri la rînd. În România, cu un asemenea sistem gîndit de mine, eu voi fi consilier, nu mă sperie decît CFR Cluj”, a declarat Florin Manea la Radio GSP.

Tags: