Sport

Leasă confirmă FANATIK.RO, Rapid în Liga 1: ”Şumudică, antrenor!”

UPDATE 07.05 ora 13:50 /  Dan Leasă, managerul general al clubului FC Voluntari, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în urmă cu două zile şi a detaliat planul...
07.05.2017 | 14:05
Leasa confirma FANATIKRO Rapid in Liga 1 Sumudica antrenor

UPDATE 07.05 ora 13:50 /  Dan Leasă, managerul general al clubului FC Voluntari, a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO în urmă cu două zile şi a detaliat planul privind preluarea Rapidului.

”Este foarte adevărat. Când va fi legal şi regulamentar, vrem să reînviem Rapidul. La licitaţie, când vor fi scoase de către lichidatorul judiciar împreună cu ANAF. Vrem să participăm, societatea noastră, la licitaţie, să cumpărăm palmaresul.

Pasul următor este ca şi suporterii să fie de acord. Dar, dacă vor înţelege proiectul şi vor înţelege despre ce este vorba, sunt convins că vor fi de acord. Şi aşteptăm să se facă şi stadionul din Giuleşti. Probabil în 2020 va fi finalizat şi… Vom schimba şi numele în Rapid. Nu văd ce ar fi rău în acest lucru.

La Academia Voluntari lucrează, printre alţii, Fane Ţâră, Rodin Voinea… Foşti rapidişti. Mâine-poimâine vor veni şi Marian Rada, şi Nae Stanciu. Toată lumea. Chiar şi Şumudică la echipa mare, în viitorul apropiat”, declarat Leasă, într-un interviu pentru prosport.ro.

–––––––––––––––––––––––

UPDATE 6 mai ora 01:00 / Ofiţerul de presă al celor de la FC Voluntari, Lucian Ionescu, rapidist de-o viaţă, a postat în miez de noapte un mesaj prin care confirmă indirect informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO, respectiv că FC Voluntari doreşte să preia brandul Rapid:

“Totul depinde de lege şi de regulamente! Dacă răspunsul va fi pozitiv, atunci ne asumăm promisiunea că vom deveni ceea am fost cândva!”

5 mai 2017, ora 12:00 / Veste de senzaţie pentru fanii Rapidului! După ce echipa a intrat în faliment şi giuleştenii au spus adio fotbalului în toamna anului trecut, odată cu decizia instanţei de a se respinge prelungirea perioadei de insolvenţă, fanii vişiniilor au, din nou, motive să spere la vremuri bune!

Şi nu pentru că vreuna din echipele nou infiinţate, ce joacă în vişiniu şi are numele Rapidului în denumire, ar fi promovat, ci pentru că adevăratul Rapid, aflat în faliment, e la un pas de a fi “trezit” din morţi! Cum e posibil?

FC Voluntari vrea să cumpere palmaresul şi marca Rapidului

FANATIK.RO a aflat că pe ordinea de zi a proximei şedinţe a Consiliului de Administraţie al clubului FC Voluntari, ce va avea loc la finalul lunii mai, se află propunerea de a se prelua marca şi palmaresul grupării din Giuleşti de la firma aflată în faliment, FOTBAL CLUB RAPID SA, contra unei sume de bani ce ar ajunge la creditorii firmei falimentare.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cine decide vânzarea palmaresului Rapidului. Prima reacţie: “Ăştia-s paşii!”

Citeşte şi: Rapid, în Liga 1. Reacţia oficială a LPF: ”Să vină oamenii cu actele!”

“Legea insolvenţei şi regulamentele fotbalistice permit şi asigură legalitatea ca o echipă să-şi schimbe denumirea şi sigla în intersezon”, e asigurarea dată de jurişti, care ar permite ca din vară să reavem Rapid Bucureşti în Liga 1!