Fotbal intern

SCANDAL! Rotariu, ATAC la Negoiţă şi Anghelache!

Trecerea lui Dorin Rotariu sub bagheta impresarului Anamaria Prodan a creat un scandal imens între agentul de jucători şi oficialii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache....
08.03.2014 | 17:42
SCANDAL Rotariu ATAC la Negoita si Anghelache
ADVERTISEMENT

Trecerea lui Dorin Rotariu sub bagheta impresarului Anamaria Prodan a creat un scandal imens între agentul de jucători şi oficialii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache. Conducerea din “Groapă” a atacat valabilitatea înţelegerii între nevasta lui Laurenţiu Reghecampf, antrenorul marii rivale, şi mijlocaşul de 18 ani.

Ilie Rotariu, tatăl mijlocaşului de 18 ani de la Dinamo, a luat poziţie faţă de acuzele conducerii dinamoviste şi i-a criticat pe Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă pentru suspiciunile care planează asupra lui Dorin Rotariu şi Anamaria Prodan. “Dorin are caracter, cei de la Dinamo ar fi trebuit să ştie acest lucru. Nu am înţeles ce au vrut să spună domnii Anghelache şi Negoiţă despre fiul meu, o să ajung mîine seară în Bucureşti şi o să vorbesc cu domniile lor.  Nu trebuie să se uite că Dorin Rotariu avea şanse mari să debuteze mai devreme în Liga 1, la Timişoara, însă băiatul a trecut peste dorinţa mea şi a ales Dinamo pentru că îi place atmosfera, echipa şi mi-a transmis că doar la această echipă poate să joace cu sufletul”, şi-a început Ilie Rotariu discursul.

ADVERTISEMENT

Părinţii, alături de Dorin! “Ne mutăm de urgenţă”

Părintele celui mai promiţător tînăr din curtea lui Dinamo a anunţat că în urma divergenţelor dintre fiul său şi conducerea clubului a luat o măsură drastică, forţată de ultimele evenimente. Ilie Rotariu a mai ţinut, prin intermediul FANATIK.RO, să trimită o săgeată conducerii din “Groapă” în privinţa salariului pe care Dorin îl are la Dinamo. “Am decis să mă mut în Bucureşti şi să fiu alături de fiul meu. O să îmi dau demisia de la Vulturii Lugoj, unde antrenez în prezent. Şi nu se pune problema să joace pentru bani, el are un venit subţirel în comparaţie cu colegii lui, deci face totul de plăcere. Dar asta e o altă discuţie…“, a dezvăluit, în exclusivitate, Rotariu.

“Nu va merge NICIODATĂ la Steaua”

Tatăl fotbalistului anunţă că acesta nu va pleca de la Dinamo decît în străinătate şi că nu se pune vreodată problema ca acesta să ajungă în curtea Stelei, chiar dacă noul lui impresar este soţia tehnicianului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

“Roti mai are mult de muncă la Dinamo, echipa care l-a creat şi ridicat, însă şi Dorin Rotariu a ridicat-o pe Dinamo. La Steaua, Roti nu o să ajungă niciodată! Cînd va fi momentul, o să plece direct în străinătate. Nu ştiu de ce e atacată Anamaria Prodan, pentru că ea nu e stelistă. Dimpotrivă, am văzut că are un proces cu clubul din Ghencea pentru interesele fotbalistului Adrian Cristea”, a mai spus Ilie Rotariu.

“A semnat Messi şi nu ştiu eu?”

Cota de piaţă foarte bună de care are parte Dorin Rotariu şi situaţia fraţilor Ioan şi Victor Becali au stîrnit dorinţa tuturor impresarilor din România de a obţine semnătura puştiului de 18 ani. “Am fost sunaţi de toţi impresarii din ţară după necazul lui Ioan şi Victor Becali, dar alt impresar în afară de Anamaria Prodan nu prea ştiu. Cred că este varianta cea mai bună în condiţiile de faţă. Nu înţeleg tevatura creată, parcă a semnat Messi cu un impresar şi se duce la Steaua! Dorin mai are mult, mult de muncă, nu trebuie să se ajungă la aceste discuţii. El o să îşi facă treaba pentru Dinamo, o să joace la fel şi cred că suporterii nu au de ce să fie nemulţumiţi atîta timp cît el o să îşi dea sufletul pe teren”, a încheiat Ilie Rotariu, fratele geamăn al lui Iosif Rotariu.

ADVERTISEMENT

“Mai am două partide cu Steaua şi îmi este frică de lipsa de fair-play în urma contractului semnat de Anamaria Prodan cu Dorin Rotariu”

Constantin Anghelache, preşedinte Dinamo

“M-a surprins într-un mod neplăcut acest incident, îl pot numi incident. Dorin Rotariu a făcut o greşeală!”

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă, finanţator Dinamo

Tags: