Carousel hot news

BOMBĂ! Steliştii, prinşi la jocuri de noroc! Vezi FOTO

Celebrul Nilă, cunoscut mai mult pentru aventurile sale amoroase decît pentru isprăvile de pe terenul de fotbal, îşi ocupă şi el timpul cum poate. Şi, cînd nu e acasă alături de domnişoara...
08.10.2014 | 08:17

Celebrul Nilă, cunoscut mai mult pentru aventurile sale amoroase decît pentru isprăvile de pe terenul de fotbal, îşi ocupă şi el timpul cum poate. Şi, cînd nu e acasă alături de domnişoara blondă pentru care a fost părăsit de Daniela Crudu, îşi petrece timpul ca ”şmecherii”. Însoţit de Gabi Matei, acesta a mers la o partidă de cărţi…pe bani.

 

Într-o seară, Mihai Costea a apărut grăbit la locul de întâlnire fixat în prealabil. A ajuns în compania lui Gabi Matei şi a unui alt cunoscut de-al lor, însă ceva s-a întâmplat şi Nilă a făcut cale întoarsă. După cum se poate observa, fotbalistul nu era străin de ce urma să se întâmple acolo.

 

Purtând o geacă ponosită şi un hanorac care să îl ascundă, stelistul Gabi Matei a rămas pe poziţie. Se întîlnea, pe furiş, cu nişte amici de-ai săi să petreacă o seară ca ”între băieţi”. Şi, după ce şi-au cumpărat cîte o cafeluţă – ca să rămînă în alertă – de la un automat, băieţii s-au apucat să încingă un joc de cărţi. Şi, ca să facă totul mai palpitant, Gabi Matei şi amicii lui au aruncat, pe masă, nişte bani – nu puţini – urmînd ca, după fiecare partidă, cîştigătorul să se bucure de sumele puse în joc.

gabi-matei

Evident, partida de cărţi s-a întins de-a lungul câtorva ore, semn că băieţii au decis să pună în joc bani suficienţi pentru o distracţie costisitoare pe termen lung. Numai că, potrivit codului penal, acţiunea lor este total interzisă. “Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu zile-amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obişnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale. Desfăşurarea fără licenţă a oricăror activităţi din domeniul jocurilor de noroc se pedepseşte cu închisoare strictă de la un an la 2 ani sau cu zile-amendă”, este scris negru pe alb în articolul de lege. Ca să nu mai zicem de statutul lor de sportivi…

mihai-costea

Sursa: www.spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri