Fotbal intern

Bombă! Toni Conceicao, dat afară o oră de la CFR Cluj de Neluțu Varga! Jose Peseiro, dorit de patron!

05.02.2019 | 18:45
Bomba Toni Conceicao dat afara o ora de la CFR Cluj de Nelutu Varga Jose Peseiro dorit de patron

Situație explozivă la liderul Ligii 1 Betano. Cristi Panin a fost concediat de patronul ardelenilor pentru că nu i-a răspuns la un SMS. FANATIK a aflat însă bomba momentului: Toni Conceicao a fost dat afară o oră de la CFR Cluj de Neluțu Varga!

Omul cu banii de la campioana României a fost extrem de furios după egalul cu Hermannstadt și a luat decizia radicală. După o perioadă de gândire, a revenit și l-a păstrat în funcție pe Conceicao. Varga are deja și o variantă de înlocuitor!

Toni Conceicao, dat afară o oră de la CFR Cluj de Neluțu Varga! Gest șocant al patronului

1-1 pe teren propriu cu Hermannstadt și actualul antrenor al ardelenilor și-a pierdut tot sprijinul pe care îl avea din partea șefilor. Sursele FANATIK susțin că Neluțu Varga nu a vrut să îl concedieze doar pe directorul sportiv Cristi Panin, ci și pe tehnicianul Toni Conceicao! Varga l-ar fi anunțat pe Conceicao că este dat afară de la CFR Cluj, iar portughezul ar fi fost șocat de hotărârea patronului său.

Soarta lui Conceicao s-a schimbat la distanță de o oră. După ce s-a gândit mai bine și a analizat ce variante are disponibile imediat, Varga a revenit asupra deciziei și i-a transmis lui Conceicao că va rămâne în funcție. Pe termen lung, însă, viitorul rămâne incert pentru lusitan. Asta și pentru că una dintre declarațiile recente ale acestuia, prin care a cerut transferuri la CFR pentru a putea lua titlul, l-ar fi enervat la culme pe patron.

Toni Conceicao Cristi Panin
Cristi Panin a fost concediat de Neluțu Varga, iar Toni Conceicao a scăpat ca prin urechile acului, deocamdată, de o soartă identică

Lovitură de imagine sau țeapă ca la Rapid? Jose Peseiro, dorit la CFR Cluj

Neluțu Varga are deja și o variantă de înlocuire a lui Conceicao. Este vorba tot despre un portughez, cu un CV mult mai spectaculos și care a mai antrenat în Liga 1 Betano. Numele acestuia este Jose Peseiro, fostul antrenor al Rapidului din sezonul 2008/2009.

Jose Peseiro Rapid București
Jose Peseiro a mai antrenat în Liga 1, la Rapid București, dar mandatul său a fost considerat un eșec

Peseiro, ajuns la 58 de ani, a fost ultima dată pe banca lui Sporting Lisabona! El și-a început mandatul în iulie 2018 și l-a terminat rapid, în noiembrie 2018. La numirea la Sporting, Peseiro a primit amenințări cu moartea! De-a lungul carierei, el a fost secund la Real Madrid și principal la alte echipe importante ale Europei precum Panathinaikos sau FC Porto. Liber de contract în acest moment, Peseiro ar putea veni imediat în România.