Carousel hot news

Ce ANUNŢ! Tottenham vrea TREI stelişti. Oferta este FABULOASĂ

Chiricheş este om de bază la Tottenham, iar englezii vor să mai cumpere stelişti. Presa din Anglia anunţă că Villas Boas mai vrea trei români....
13.12.2013 | 11:38

Chiricheş este om de bază la Tottenham, iar englezii vor să mai cumpere stelişti. Presa din Anglia anunţă că Villas Boas mai vrea trei români.

Mai mult, antrenorul şi-a trimis scouteri pe Stamford Bridge la meciul Stelei cu Chelsea, iar aceştia i-au transmis antrenorului că Nicuşor Stanciu şi Gabriel Iancu sînt jucătorii pe care trebuie să-i aducă la Tottenham, scrie Daily Express. “Au impresionat în Ligă, se pot adapta la Tottenham”, scrie sursa citată. Presa din Anglia mai anunţă că şi Bourceanu este în vederile lui Villas Boas.

În urmă cu cîteva zile, Villas Boas a anunţat într-o conferinţă de presă că mai vrea jucători de la Steaua.

“Sînt cîţiva fotbalişti români foarte interesanţi, mai ales la Steaua, dar nu pot să le dau numele din motive obiective. Sînt multe talente în fotbalul românesc. E o piaţă pe care trebuie s-o urmărim”, a declarat Villas Boas pentru Talk Sport.

Potrivit presei engleze, Stanciu poate pleca de la Steaua pentru 17 milioane de lire, iar Gabi Iancu este cotat la 21 milioane de lire sterline. Discuţii cu cei trei jucători vor avea loc în iarnă, anunţă Daily Express.

dailllll1dailll2daillll3

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri