ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un miliardar, gata să BAGE BANI la Petrolul: “VA VENI!”

Fostul antrenor al Petrolului, Valeriu Răchită, a declarat că Florian Walter nu mai are nici o implicare la club. Răchită, cel care a promovat echipa "lupilor" în Liga 1, a anunţat că există...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.12.2013 | 17:54
Un miliardar, gata să BAGE BANI la Petrolul:
Coregrafie a galeriei Petrolului din Ploiesti.

Fostul antrenor al Petrolului, Valeriu Răchită, a declarat că Florian Walter nu mai are nici o implicare la club. Răchită, cel care a promovat echipa “lupilor” în Liga 1, a anunţat că există discuţii şi în privinţa preluării echipei din Ploieşti de Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

“Ştiu de ce a plecat Walter dar e o discuţie în trei şi nu pot s-o divulg. A fost şi o supărare, şi o nemulţumire…s-au strîns. Întrebaţi-l pe Walter dacă vrea să răspundă. Dar eu mă bucur că l-am găsit pe Walter acum doi ani deoarece el a fost omul potrivit pentru ce mi-am dorit la momentul acela, de a ajuta clubul să nu retrogradeze, de a face din vară acea tranziţie de la o echipă care se batea la retrogradare la una care să cîştige trofee. Ştiu sigur că Walter că nu mai este implicat. Dan Capră este patronul clubului, nu finanţator. Dacă a făcut treabă pînă acum nu văd de ce nu ar face în continuare”, a spus Răchită la „Pasul la ofsaid”.

Răchită a aruncat bomba şi a dezvăluit că este posibil ca Adrian Porumboiu să investească la Petrolul. “Se aude că se vor întoarce domnii de la Petrom şi avînd in vedere relatia mea cu domnii, eu voi fi împins în faţă. Alta ar fi că va veni Porumboiu. Dar momentan nu vine nimeni deaorece e foarte greu să bagi mîna în buzunar”, a spus Răchită.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!