Fotbal intern

Bomba verii! El este atacantul pe care-l vrea Becali în locul lui Alibec

12.06.2018 | 12:38
Bomba verii El este atacantul pe carel vrea Becali in locul lui Alibec

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a decis atacantul pe care vrea să-l aducă în locul lui Denis Alibec. După ce a hotărât să se despartă de fotbalistul adus de la Astra Giurgiu la începutul anului 2017, Becali vrea să-l readucă pe Raul Rusescu.

În vârstă de 29 de ani, Raul Rusescu mai are un an de contract cu Osmanlispor, dar el nu a fost folosit nici măcar un minut la prima echipă în acest sezon, în care formația a retrogradat în liga secundă. Atacantul a jucat în două meciuri pentru echipa de tineret a clubului turc.

Becali l-a mai vrut și în iarnă pe Rusescu în locul lui Alibec

Raul Rusescu a fost achiziționat de Osmanlispor în vara anului 2015 de la FC Sevilla pentru două milioane de euro. Spaniolii îl luaseră pe atacant de la Steaua București cu doi ani înainte pentru 4,6 milioane de euro.

Gigi Becali vrea să-l aducă pe Raul Rusescu la FCSB în locul atacantului Denis Alibec
Gigi Becali vrea să-l aducă pe Raul Rusescu la FCSB în locul atacantului Denis Alibec

Atacantul a fost înştiinţat de turcii de la Osmanlispor încă din vara trecută că trebuie să-şi găsească alt angajament, însă a preferat să rămână cu salariul de acolo, unul destul de bun, în jur de 500.000 de euro, în loc să semneze cu altă echipă.

Gigi Becali a mai vrut să-l aducă pe Raul Rusescu și în iarnă, dar a renunțat la această idee fiind mulțumit de cum s-a pregătit Denis Alibec în pauza competițională a Ligii 1 Betano.

Raul Rusescu a jucat în două rânduri la FC Steaua București. Prima dată, Rusescu a stat două sezoane la formația finanțată de Gigi Becali (2011-2013), iar a doua oară a fost împrumutat de la FC Sevilla în sezonul 2014-2015.

Tags: