Sport

Bombazo la Madrid! Kylian Mbappe e în capitala Spaniei și negociază transferul la Real. Ce star de la PSG îl însoțește pe superstarul francez. Foto

Kylian Mbappe (23 de ani) este din nou aproape de Real Madrid. Superstarul lui PSG a fost surprins în capitala Spaniei împreună cu Achraf Hakimi (23 de ani) și Nabil, fratele fundașului marocan.
09.05.2022 | 19:15
Bombazo la Madrid Kylian Mbappe e in capitala Spaniei si negociaza transferul la Real Ce star de la PSG il insoteste pe superstarul francez Foto
Kylian Mbappe se află la Madrid și negociază transferul la Real. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe va rămâne liber de contract la finalul lunii iunie, iar superstarul lui PSG încă se gândește în privința următoarei sale destinații. Atacantul în vârstă de 23 de ani a primit liber de la Mauricio Pochettino până miercuri, 11 mai, și a dat o fugă până la Madrid, acolo unde Real îl așteaptă cu brațele deschise.

Kylian Mbappe e la Madrid și negociază transferul la Real

Presa iberică l-a zărit pe Kylian Mbappe într-un restaurant „de fițe” din capitala Spaniei, acolo unde era însoțit de Achraf Hakimi, Nabil Hakimi și de alți doi prieteni.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că vizita superstarului francez coincide cu cea a lui Nasser Al Khelaifi în Madrid. Oficialul lui Paris Saint-Germain a participat la un eveniment al Asociației cluburilor europene, al cărui președinte este.

„Rezervarea la restaurant a fost făcută la ora 14:00, dar au apărut acolo în jurul orei 15:25. Mbappe și Hakimi au fost însoțiți de două persoane, dar și de fratele jucătorului marocan.

ADVERTISEMENT

Mbappe a fost văzut cu o șapcă neagră, ochelari de culoare neagră, o geacă din denim, un tricou alb și pantaloni negri”, a scris El Paridazo de COPE.

Evident, excursia lui Mbappe la Madrid a dat startul speculațiilor conform cărora atacantul negociază intens cu Real Madrid, echipă cu care ar urma să semneze din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Surprinzător, având în vedere că, recent, jurnaliștii francezi au anunțat că Mbappe a ajuns la un acord de principiu pentru prelunigirea înțelegerii cu campioana din Hexagon, pe încă doi ani, cu un salariu net de 50 de milioane de euro.

Mama lui Kylian, care este și agentul său, a negat informațiile apărute prima dată în Le Parisien.

ADVERTISEMENT

Înainte ca Mbappe să fie surprins în Madrid, celebrul jurnalist italian Fabrizio Romano a transmis că vor urma noi negocieri între reprezentanții fotbalistului și finalista UEFA Champions League.

„Nu s-a luat încă o decizie, dar sursele mele de la Real sunt încrezătoare și relaxate în privința acestui transfer. Propunerea lui PSG a fost îmbunătățită în urmă cu câteva zile și rămâne pe masă”, a scris Romano, pe contul personal de Twitter.

Deocamdată, Kylian Mbappe rămâne în continuare cu gândul la PSG. Echipa lui Mauricio Pochettino mai are de disputat două meciuri oficiale în acest sezon de Ligue 1, împotriva lui Montpellier (14 mai) și Metz (21 mai).

ADVERTISEMENT