Life

Bomboane Raffaello de casă, un deliciu de care nu te vei sătura. Rețeta conține 3 ingrediente

03.02.2021 | 11:40
Bomboane Raffaello de casa un deliciu de care nu te vei satura Reteta contine 3 ingrediente
Bomboane Raffaello de casă, un deliciu de care nu te vei sătura. Rețeta conține 3 ingrediente. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Bomboane Raffaello sunt fine și delicioase și nu cred că este persoană care să le spună „Nu”, motiv pentru care FANATIK vine cu o rețetă de casă, care se pregătește din numai trei ingrediente simple. 

Desertul, care ți se topește în gură, este gata în numai 10 minute. Îți garantez că este un preparat de care nu te vei sătura prea ușor și chiar vei cere și rețeta gospodinei care te-a dat pe spate cu ea.

ADVERTISEMENT

Și unde mai pui că acest desert simplu și rapid nici măcar nu are nevoie de coacere. Tot ce îți trebuie pentru aceste bomboane rafinate și savuroase este doar foarte multă dragoste.

Bomboane Raffaello, pregătită acasă. Cele 3 ingrediente nu care nu dai greș

Aceste bomboane sunt destule de scumpe atunci când sunt achiziționate din magazin, de aceea îți propun o variantă care nu are nevoie de prea multe produse. Și ieși și foarte bine la capitolul bani pentru că îți trebuie ingrediente accesibile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, acest tip de bomboane este făcut din 150 grame de nucă de cocos, 160 ml lapte condensat și 15-20 migdale. Rețeta este realizată pentru aproximativ 4 porții mari și consistente.

Mod de preparare. Care sunt pașii de care trebuie să ții cont

  1. Primul pas pentru a obține bomboane Raffaello savuroase și rafinate este să combini nuca de cocos cu laptele condensat
  2. Ingredientele de la punctul 1 se amestecă bine până când se formează o pastă groasă
  3. Bomboanele se realizează din această pastă rotunjindu-se puțin câte puțin între palme
  4. În centrul fiecărei bile obținute se pune câte o migdală și se modelează frumos totul
  5. Bomboana se tăvălește ulterior prin nucă de cocos
  6. Desertul trebuie să stea la rece, la frigider minim o oră înainte de a fi savurat
  7. Spor la treabă și poftă bună!
ADVERTISEMENT

Rețeta poate fi interpretată în foarte multe feluri. De altfel, desertul poate conține și alte ingrediente, unele gospodine adăugând în compoziție esență de vanilie pentru un gust mult mai intens.

Totodată, migdalele pot fi înlocuite cu foarte mare succes cu alune de pădure sau curmale. Bomboanele Raffaello sunt delicioase și nici nu conțin zahăr, fiind ideale dacă ești în perioada în care ții dietă.

ADVERTISEMENT