Bonetti a analizat meciul FCSB – Lazio! ”Trebuie să aibă noroc”

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
21/12/2017, 14:56
Bonetti a analizat meciul FCSB – Lazio! ”Trebuie să aibă noroc”

Tehnicianul italian în vârstă de 56 de ani a declarat că echipa lui Nicolae Dică va avea o dublă manşă foarte grea şi consideră că vicecampioana României trebuie să aibă noroc pentru a se califica.

”Am văzut că Steaua a jucat foarte bine în prima parte a fazei grupelor din Europa League. Este o echipă bună. Dar Lazio este o echipă excelentă, care are multă calitate ofensivă şi multă viteză. Este cel mai greu adversar pentru FCSB”, a spus italianul.

Bonetti: ”Lazio nu înseamnă doar Immobile”

”Au un antrenor bun, jucători buni şi sunt într-un moment bun. Nu este doar echipa importantă acolo. Au continuitate, în urma unui proiect foarte bun pe care l-au urmat în ultimii patru, cinci ani. Joacă într-un 3-5-2, foarte dinamic, care le oferă multe posibilităţi de posesie”, a afirmat Bonetti.

Fostul tehnician dinamovist a avertizat că jucătorii laziali sunt într-o condiţie fizică foarte bună: ”Au viteză mare pe faza de atac şi jucători buni la duelurile individuale. Nu este doar Immobile, sunt mulţi fotbalişti de calitate. E foarte complicat să joci împotriva lui Lazio. Pe lângă viteză şi dinamism în circulaţie, Lazio mai are o calitate importantă. Au jucători foarte puternici din punct de vedere genetic, plus că sunt într-o condiţie fizică foarte bună”.

Bonetti crede că Lazio vrea să câştige peste tot

Dario Bonetti nu crede că Lazio va evolua cu rezervele în dubla cu FCSB: ”Nu cred că se pune problema. Lazio este într-un moment bun. Au reuşit acolo un proiect care acum merge foarte bine. Sunt la faza în care vor să dovedească tot ceea ce pot, să câştige peste tot şi intern şi în Europa”.

”Sunt şanse de calificare pentru Steaua, dar trebuie să joace la sută la sută din potenţial şi să conştientizeze că pe teren, oricine poate bate orice echipă. Dar pentru asta trebuie să joace la 100% şi să aibă un pic de noroc. Este limpede că Steaua are potenţial, am văzut ce au făcut în fazele grupelor. Însă Lazio este o echipă cu adevărat bună şi complicată, dificilă de abordat”, a spus Bonetti, într-un interviu pentru site-ul blitznews.ro.

FCSB o va înfrunta pe Lazio în 16-imile de finală ale Europa League. Partida din prima manşă va avea loc la 15 februarie, pe Arena Naţională, iar returul o săptămână mai târziu pe Stadio Olimpico din Roma.


Închide ×