Fotbal international

Bonucci, certat de fanii lui Juventus la primul antrenament! ”Când îți ceri scuze?”

04.08.2018 | 18:07
Bonucci certat de fanii lui Juventus la primul antrenament Cand iti ceri scuze

Noul și vechiul fundaș al echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a fost certat de un fan la primul antrenament de la revenirea de la AC Milan. Internaționalul italian a susținut în această dimineață prima ședință de pregătire de la revenirea la ”Bătrâna Doamnă”.

Conform site-ului calciomercato.com, Leonardo Bonucci a fost asaltat de suporterii lui Juventus la centrul de pregătire de la Continassa, acolo unde s-a antrenat alături de alte vedete, precum Cristiano Ronaldo, Juan Cuadrado, Paulo Dybala, Rodrigo Bentancur sau Douglas Costa, care nu au mers în cantonamentul din Statele Unite ale Americii.

Bonucci, certat de un fan al lui Juventus și aclamat de alții

Majoritatea suporterilor lui Juventus Torino l-au aclamat pe Leonardo Bonucci și au dorit să facă poze cu el, dar unul dintre fani și-a amintit de plecarea jucătorului la SC Milan și i-a strigat: ”Când îți ceri scuze pentru trădarea de anul trecut”. Fundașul central i-a răspuns prompt: ”Nu trebuie să răspund în cuvinte. O voi face pe teren”.

Oficialii cluburilor AC Milan și Juventus Torino au parafat un schimb între fundașii centrali Leonardo Bonucci și Mattia Caldara, ambii cotați la 35 de milioane de euro. Astfel, Bonucci a revenit la campioana Italiei după doar un sezon petrecut la Milan, în care a și fost investit căpitan de echipă.

Noul și vechiul fundaș al echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a fost certat de un fan la primul antrenament de la revenirea de la AC Milan
Noul și vechiul fundaș al echipei Juventus Torino, Leonardo Bonucci, a fost certat de un fan la primul antrenament de la revenirea de la AC Milan

Cumpărat de AC Milan pentru 42 de milioane de euro anul trecut, Bonucci va reveni la Juventus pentru a recompune linia defensivă cu Giorgio Chiellini și Andrea Barzagli. Pentru întoarcerea la ”Bătrâna Doamnă”, fundașul în vârstă de 31 de ani a acceptat o diminuare a salariului. Astfel, el va câștiga 5,5 milioane de euro pe sezon, cu două milioane mai puțin decât încasa la Milan.

Juventus i-a cedat pe Higuain și Caldara la Milan

Leonardo Bonucci a mai fost dorit în această vară și alte mari puteri ale fotbalului european. Prima formație care l-a vrut pe internaționalul italian a fost campioana Franței, Paris Saint-Germain. Apoi, două echipe din Premier League și-a arătat interesul pentru Bonucci. Fundașul italian a intrat în vederile clubului Chelsea Londra, acolo unde era dorit de tehnicianul italin Maurizio Sarri. Ultima care a intrat pe fir a fost Manchester United, managerul portughez Jose Mourinho anunțând că este dispus să plătească 32 de milioane de euro pentru Leonardo Bonucci.

Pentru a-l aduce pe Leonardo Bonucci, Juventus Torino l-a cedat la AC Milan pe Mattia Caldara, un fundaș central de doar 24 de ani, care a fost cumpărat de campioana Italiei la începutul anului 2017, dar care nu a apucat să joace pentru ”Bătrâna Doamnă” deoarece a fost lăsat sub formă de împrumut la Atalanta Bergamo, clubul care l-a format. Anterior, Caldara mai fusese împrumutat și de Atalanta la formațiile Trapani și Cesena.

De asemenea, Juventus Torino l-a dat la AC Milan pe atacantul argentinian Gonzalo Higuain sub formă de împrumut pentru un sezon, cu drept de cumpărare definitivă în vara anului 2019. Pentru împrumutul lui ”Pipita”, campioana Italiei a încasat 18 milioane de euro și ar mai putea încasa încî 36 de milioane de euro dacă Milan va activa vara viitoare clauza de cumpărare definitivă.