Fotbal international

Bonucci face pace cu fanii lui Juventus. Gestul făcut în fața peluzei i-a convins. Video

27.08.2018 | 16:43
Bonucci face pace cu fanii lui Juventus Gestul facut in fata peluzei ia convins Video

După ce a fost criticat de suporterii campioanei Italiei pentru că “a trădat”, alegând să joace timp de un an pentru rivala AC Milan, Leonardo Bonucci face pace cu fanii lui Juventus. La finalul ultimului meci disputat în Serie A, jucătorul a mers alături de coechipieri să salute galeria. Totul după ce a fost fluierat încă de la încălzire și chiar și pe durata meciului Juventus Torino – Lazio Roma, încheiat cu scorul de 2-0. Bonucci a mai rămas câteva clipe în fața peluzei după ce colegii s-au retras la vestiare și a făcut un gest prin care și-a cerut scuze.

Leonardo Bonucci a jucat pentru Juventus între 2010 şi 2017, timp în care a câştigat 12 trofee, printre care şase titluri de campion al Italiei şi a jucat două finale de Liga Campionilor, ambele pierdute cu Barcelona, respectiv Real Madrid. În sezonul trecut, la AC Milan a jucat 51 de meciuri şi a marcat două goluri. Anul acesta s-a întors la Juventus, însă fanii nu au trecut peste faptul că Bonucci a jucat la rivala din Milano și mai ales nu au uitat modul în care jucătorul a sărbătorit un gol marcat în poarta lui Juve chiar la Torino.

Fotbalistul s-a întors la Juventus ca parte a schimbului cu Mattia Caldara. În primul meci din acest sezon, cel jucat în deplasare cu Chievo, suporterii piemontezi l-au huiduit, chiar dacă a construit faza din care a marcat Mattia Bani, iar Juventus a câștigat partida cu 3-2. Fanii campioanei Italiei l-au huiduit pe Bonucci și la ultimul meci din Serie A, jucat pe teren propriu împotriva celor de la Lazio Roma. Totul a început încă de la încălzire, când fundașul a fost huiduit și fluierat la fiecare atingere de balon, iar lucrurile s-au desfășurat la fel pe parcursul întregii partide.

Bonucci face pace cu fanii lui Juventus. Gestul făcut în fața peluzei i-a convins

Juventus a câștigat cu scorul de 2-0 în partida cu Lazio, iar la final jucătorii au mers să salute galeria. Leonardo Bonucci s-a alăturat colegilor săi, iar după ce aceștia s-au retras la vestiar, a mai rămas câteva momente în fața peluzei. A făcut un gest prin care și-a cerut scuze față de fani, iar o parte a acestora au rămas indiferenți, însă cei mai mulți l-au aplaudat, semn că în cele din urmă jucătorul s-a împăcat cu suporterii campioanei Italiei. Un fan a surprins imaginile cu telefonul mobil și le-a postat apoi pe rețele de socializare.

Cumpărat de AC Milan pentru 42 de milioane de euro anul trecut, Bonucci a revenit la Juventus pentru a recompune linia defensivă cu Giorgio Chiellini și Andrea Barzagli. Pentru întoarcerea la ”Bătrâna Doamnă”, fundașul în vârstă de 31 de ani a acceptat o diminuare a salariului. Astfel, el va câștiga 5,5 milioane de euro pe sezon, cu două milioane mai puțin decât încasa la Milan. Pentru a-l aduce pe Leonardo Bonucci, Juventus Torino l-a cedat la AC Milan pe Mattia Caldara, un fundaș central de doar 24 de ani, care a fost cumpărat de campioana Italiei la începutul anului 2017, dar care nu a apucat să joace pentru ”Bătrâna Doamnă” deoarece a fost lăsat sub formă de împrumut la Atalanta Bergamo, clubul care l-a format.