Bonucci, pus în încurcătură de o fetiţă! ”Întrebarea asta mă face să transpir”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
15/12/2017, 09:13
Bonucci, pus în încurcătură de o fetiţă! ”Întrebarea asta mă face să transpir”

Prezent la academia clubului Milan pentru petrecerea de Crăciun, unde a împărţit cadouri copiilor de la grupele de juniori, internaţionalul italian a fost întrebat de o fetiţă de ce a ales să plece de la campioana ultimelor şase ediţii din Serie A la AC Milan.

Răspunsul lui Leonardo Bonucci a fost unul spontan, dar plin de umor. ”Întrebarea asta mă face să transpir mai mult decât dacă aş fi jucat 90 de minute. Să spunem doar că răspusul la această întrebare nu ar fi unul potrivit pentru o fetiţă”, a spus fundaşul central.

Bonucci a fost adus de Milan pentru 40 de milioane de euro

”Eu şi cei de la Juventus am ajuns la concluzia că e mai bine să plec. În astfel de relaţii apar mereu discuţii şi am decis să continuăm pe drumuri separate. Imediat ce a apărut oferta de la Milan, am acceptat fără să mă gândesc de două ori”, a precizat Leonardo Bonucci.

Fundaşul italian a ajuns la Milan în această vară pentru 40 de milioane de euro plus alte bonusuri. Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din lume, internaţionalul italian a bifat deja 22 de prezenţe în tricoul rossonerilor, în care a reuşit o pasă de gol.

Închide ×