Sport

Cristiano Ronaldo a primit amenințări de la Leonardo Bonucci: „Va avea parte de câteva lovituri”

Cupa Mondială din Qatar va fi mai săracă în 2022. Una dintre ultimele două campioane europene pot rămâne acasă. Italia și Portugalia se pot întâlni în finala play-off-ului de calificare la turneul final.
27.12.2021 | 08:57
Cristiano Ronaldo a primit amenintari de la Leonardo Bonucci Va avea parte de cateva lovituri
ADVERTISEMENT

Una dintre Italia, campioană la Euro 2020, și Portugalia, câștigătoare la Euro 2016, va lipsi de la Campionatul Mondial de anul viitor. Cele două super puteri ale Europei sunt pe aceeași parte de tablou în barajul de calificare.

Ele se pot întâlni doar în finala play-off-ului, programată pentru 29 martie 2022. Până atunci, Italia și Portugalia au de jucat semfinale, pe 24 martie. „Squadra Azzurra” are meci cu Macedonia de Nord, în timp ce lusitanii dau piept cu Turcia.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Italia și Portugalia vor ajunge în finală, derby-ul de calificare la turneul final i-ar putea avea ca protagoniști pe Leonardo Bonucci și Cristiano Ronaldo, foști colegi la Juventus.

Cristiano Ronaldo, amenințat de Bonucci

Fundașul italian a început deja duelul psihologic cu vedeta lui Manchester United. Bonucci a declarat că îi va face zile fripte lui Cristiano Ronaldo dacă se va ajunge la o confruntare între Italia și Portugalia.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Cristiano Ronaldo și am glumit pe seama posibilității unui meci Potugalia – Italia. Vom vedea ce se întâmplă pe teren, Cristiano știe că va avea parte de câteva lovituri.

Trebuie să ne concentrăm la ce facem pe teren, iar, în martie, ne vom întâlni din nou și sunt convins că vom avea două meciuri frumoase”, a declarat Leonardo Bonucci, citat de Mirror.

ADVERTISEMENT

Leonardo Bonucci și Cristiano Ronaldo au fost coechipieri la Juventus între 2018 și 2021, perioadă în care lusitanul a îmbrăcat tricoul „Bătrânei Doamne”.

Portughezul, lăudat de către unul dintre cei mai vechi rivali

Leonardo Bonucci nu ar fi singurul mare fundaș cu care Ronaldo a împărțit vestiarul și care i-ar deveni adversar.

ADVERTISEMENT

Portughezul are deja experiența Pique, cu care a fost coleg la Manchester United și apoi rival în „El Clasico”.

În ciuda numeroaselor dispute pe care le-au avut în Barcelona – Real Madrid, fundașul catalan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristiano, atunci când a fost pus să aleagă între el și prietenul Lionel Messi.

„Spun de fiecare dată același lucru. Pentru mine, Ronaldo este cel mai bun dintre oameni, în timp ce Messi nu este om”, a declarat Gerard Pique, conform barcauniversal.

ADVERTISEMENT