ADVERTISEMENT
News

Bonus de 500 de euro pentru profesori! PSD consideră că aceștia sunt expuși COVID-19

Autor: Alexandru Năstase | 02.09.2020 | 07:50
Bonus de 500 de euro pentru profesori! PSD consideră că aceștia sunt expuși COVID-19
Profesorii ar putea lua de la stat 500 de euro. Sursa foto - hepta.ro

Bonus de 500 de euro pentru profesori! Aceasta este propunerea pe care au făcut-o social democrații înainte de debutul anului școlar.

ADVERTISEMENT

Concret, PSD vrea ca profesorii să primească bani, la fel cum au făcut-o medicii, pentru că atât cadrele didactice, cât și personalul auxiliar din învăţământ se expun riscului de infectare cu COVID-19.

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis este cel care a transmis doleanța. Acesta a explicat că formațiunea politică din care face parte va propune de urgență o iniţiativă în Parlament.

ADVERTISEMENT

PSD vrea bani pentru profesori!

„Încercăm să facem ceea ce s-a făcut pentru doctorii din România, pentru medici și pentru personalul auxiliar.

Așa cum știți, începe școala și dascălii, profesorii și personalul auxiliar vor fi implicați în lupta cu pandemia și vor fi extrem de expuși.

ADVERTISEMENT

Vom gândi o inițiativă pe care o depunem mâine, poimâine cel târziu, prin care și profesorii să beneficieze de același tip de bonus.

Anume echivalentul a 500 de euro, 2500 de lei, pentru că sunt extrem de expuși în această perioadă de deschidere a școlilor”, anunță Alfred Simonis.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, liderul deputaţilor PSD a transmis că social democrații nu s-au decis încă dacă prevederea va fi inclusă în rectificarea bugetară sau dacă va fi iniţiativă distinctă.

„O să găsim mecanismul să nu pice în sarcina autorităților locale. (…) E important să fie motivați și recompensați”, mai spune liderul deputaților PSD

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!