Sporturi

Bonus de un milion de dolari pentru Simona Halep din partea WTA! Ce condiții trebuie să îndeplinească

30.09.2018 | 09:29
Bonus de un milion de dolari pentru Simona Halep din partea WTA Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Șansă uriașă pentru Simona Halep de a obține un bonus de un milion de dolari în acest final de sezon din partea WTA. Pentru asta, românca trebuie doar să participe la competițiile pe care le mai are în calendar până la finalul lunii octombrie. Ar profita de o recompensă care este oferită special pentru jucătoarele de top 10, pentru a fi motivate să nu lipsească de la turneele importante ale WTA. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Mai exact, pentru a se acorda acest bonus, WTA cere prezența la toate turneele de Premier Mandatory și Premier 5, cele mai importante categorii. Este vorba despre un total de nouă competiții, dintre care Simona Halep a bifat deja 8. Indian Wells, Miami, Madrid de categorie Premier Mandatory, respectiv Doha, Roma, Montreal, Cincinnati și Wuhan din categoria Premier 5. Mai are de bifat Beijing, din categoria Premier Mandatory, pentru a le avea pe toate cele 9 în calendarul pe 2018.

Simona Halep primește îngrijiri medicale la Wuhan. Totul pentru bonusul de un milion de dolari
Deși a acuzat dureri la spate, Simona Halep a mers la Wuhan. Era obligatoriu pentru a lua bonusul de un milion de dolari

Simona Halep merge la Moscova tot pentru bonusul de un milion de dolari

Practic, acest bonus de un milion de dolari a motivat-o pe Simona Halep să participe la turneul de la Wuhan, în ciuda problemelor la spate pe care le-a acuzat. De altfel, întreg programul româncei pe 2018 a fost influențat de aceste obligații. Asta pentru că Simona a evitat foarte multe turnee de categorie Premier până acum. Motiv pentru care este obligată să meargă la Moscova.

Simona Halep a anunțat că va fi prezentă la Beijing săptămâna viitoare, dar și la Moscova, înainte de Turneul Campioanelor. Asta pentru că, în afară de prezența la toate turneele Premier Mandatory și Premier 5, WTA mai pune o condiție pentru ca jucătoarele de top 10 pentru a lua bonusul de un milion de dolari. Este vorba despre participarea la minimum două turnee Premier, a treia categorie din WTA. Simona a fost până acum la unul singur, cel de la Stuttgart.