Cele mai citite

Şansă mare pentru Simona Halep la Indian Wells! Ce bonus de participare au anunţat organizatorii

Organizatorii turneului de la Indian Wells vin cu o propunere de nerefuzat pentru jucătorii de top din proba de simplu!
Autor: Irina Aldea | 04.03.2018 | 14:47
Şansă mare pentru Simona Halep la Indian Wells! Ce bonus de participare au anunţat organizatorii

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anunţat că oferă un bonus de un milion de dolari jucătorului sau jucătoarei care va reuşi să câştige competiţia atât la simplu cât şi la dublu. Turneul se va desfăşura în perioada 5-18 martie, favorită principală pe tabloul feminin de simplu fiind Simona Halep.

“Vrem să îi încurajăm pe sportivii de top de la simplu să joace şi la dublu, astfel că oferim un bonus de un milion de dolari pentru a-i motiva. Ştim cât de mult vor fanii acestui turneu să vadă partide de dublu, iar noi vrem să le oferim un tablou cât mai atractiv”, a declarat directorul turneului, Tommy Haas.

Şansă importantă pentru Simona Halep 

Actualul lider din WTA are o şansă mare la Indian Wells luând în considerare succesul neaşteptat de bun de la Shenzhen, acolo unde românca s-a impus în ambele probe ale turneului, obţinând de altfel şi primul titlu WTA al carierei în proba de dublu (alături de Irina-Camelia Begu). Până în prezent, cinci sportivi au reuşit performanţa de a câştiga turneul de la Indian Wells şi la simplu şi la dublu: Roscoe Tanner în 1978, (la dublu cu Raymond Moore), Boris Becker în 1988 (Guy Forget), Jim Courier în 1991 (Javier Sanchez), Lindsay Davenport în 1997 (Natasha Zvereva) şi 2000 (Corina Morariu) şi Vera Zvonareva în 2009 (Victoria Azarenka).

La actuala ediţie, 15 tenismeni şi 12 tenismene vor evolua atât la simplu cât şi la dublu. Nu cu mult timp în urmp, antrenorul Irinei Begu, Artemon Apostu-Efremov, susţinea că eleva lui va face echipă cu Simona Halep la dubla Indian Wells – Miami, însă în urma accidentării de la piciorul drept, Simona ar putea alege să nu forţeze şi la dublu. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!