Sporturi

Bookmakerii au decis! Ce cotă are Simona Halep să câştige marele trofeu la Miami Open 2019

19.03.2019 | 12:35
Bookmakerii au decis Ce cota are Simona Halep sa castige marele trofeu la Miami Open 2019

Ce cotă are Simona Halep să câştige marele trofeu la Miami Open 2019. Favorită numărul 2 la turneul de la Miami Open, Simona Halep este considerată de bookmakeri una dintre principalele favorite şi la câştigarea marelui trofeu la turneul din Florida. Cel mai bun rezultat al sportivei noastre este semifinala din 2015 disputată contra Serenei Williams.

Simona Halep se află printre favorite la WTA Miami 2019

Totuşi, părerile sunt împărţite. Unele case de pariuri o dau pe românca în vârstă de 27 de ani a treia favorită la câştigarea Miami Open 2019. Simona Halep, Serena Williams și Naomi Osaka sunt cele trei jucătoare dintre care se va alege câştigătoarea Miami Open 2019, în opinia bookmakerilor. Totuşi, aceştia nu au căzut de acord în privinţa principalei favorite.

Serena Williams are cea mai mică cotă, 8, pentru câştigarea trofeului. Americanca este urmată de Naomi Osaka. Nipona are o cotă de 9, iar Simona Halep completează podiumul, cu o cotă de 10. Campioana de la Indian Wells 2019, Bianca Andreescu, a primit o cotă de 15 pentru a face dubla Indian Wells – Miami. Sportiva noastră va începe la Miami împotriva Johannei Larsson sau a unei jucătoare venite din calificări, asta după ce în primul tur va avea bye.

Simona Halep pe terenul de tenis

Americanii au încredere în Simona Halep

“O întrebare similară poate fi pusă şi în legătură cu Halep. A doua favorită nu a câştigat vreun turneu în 2019, însă îi plac terenurile din Statele Unite şi va fi ultima ei şansa de a juca pe ele în următoarele luni. Wildcard-uri pe această parte de tablou sunt Mari Osaka, sora lui Naomi, şi Cori Gauff, o americancă de 15 ani ce a câştigat Roland Garros la junioare anul trecut. În semifinale va merge Simona Halep”, au mai scris americanii de la tennis.com, care cred că Simona se va opri în penultimul act la turneul de la Miami, astfel egalându-şi performanţa din 2015.

Tags: