Sport

Bookmakerii au stabilit favoritele la câștigarea turneului WTA Roma. Cum este cotată Simona Halep

A 79-a ediție a turneului de 1000 de puncte WTA de la Roma începe luni, iar bookmakerii au stabilit cotele pentru câștigarea trofeului pus în joc de organizatori și a marelui premiu. Simona Halep e printre favorite.
07.05.2022 | 16:01
Bookmakerii au stabilit favoritele la castigarea turneului WTA Roma Cum este cotata Simona Halep
Simona Halep are a doua cea mai bună cotă să câștige turneul WTA de la Roma
ADVERTISEMENT

La WTA Roma jucătoarele din circuitul mondial fac ultimele ”retușuri” înainte de mult așteptatul Roland Garros. Chiar dacă nu este în Top 20 mondial, bookmakerii o văd pe Simona Halep printre favorite în capitala Italiei.

Simona Halep, a doua favorită în viziunea bookmakerilor

Fostul lider mondial Simona Halep a etalat un joc solid în primele tururi la precedentul turneu, cel de la Madrid, unde s-a oprit, totuși, în sferturile de finală, eliminată ”scurt” de Ons Labeur 3-6, 2-6.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, și deși a ieșit din Top 20 WTA, bookmakerii i-au acordat româncei a doua șansă la câștigarea turneului de la Roma.

7.50 este cota cu care Halep intră în competiție, a doua după 2.75 cu cât este creditată Iga Swiatek, liderul mondial și cea mai în formă jucătoare a momentului din circuitul mondial.

ADVERTISEMENT

După Swiatek și Halep, urmează un grup de șase jucătoare care în viziunea celor care stabilesc cotele la pariuri au a treia șansă să învingă la Roma.

Paula Badosa, Ons Jabeur, Garbine Muguruza, Naomi Osaka, Aryna Sabalenka și Maria Sakkari au primit, fiecare, aceeași cotă de 15.00.

ADVERTISEMENT

Cotele pentru câștigarea turneului WTA Roma:

  • Iga Swiatek 2.75
  • Simona Halep 7.50
  • Paula Badosa 15.00
  • Ons Jabeur 15.00
  • Garbine Muguruza 15.00
  • Naomi Osaka 15.00
  • Aryna Sabalenka 15.00
  • Maria Sakkari 15.00
  • Anett Kontaveit 20.00Belinda Bencic 25.00

”Halep arăta din nou periculoasă”

Fostă campioană în capitala Italiei, în 2020, și dublă finalistă în 2017 și 2018, Simona Halep a recâștigat încrederea și respectul organizatorilor care o văd printre favorite la câștigarea celui de al doilea titlu la Roma.

ADVERTISEMENT

Analiștii site-ului oficial al turneului din capitala Italiei arată că românca se va număra printre sportivele care vor accede în fazele superioare și la turneul de la Roland Garros, următorul după cel de la Roma.

”Fosta numărul 1 a trecut în sfârșit, în 2020, Roma pe lista ei turnee câștigate. După un an 2021 afectat de accidentări, Halep pare convingătoare ca favorită pe lista scurtă a Parisului (Roland Garros – n.r.).

A avut un parcurs bun spre sferturile de finală de la Madrid săptămâna trecută și pare extrem de inspirată de noul antrenor Patrick Mouratoglou. Cu siguranță va fi printre favorite pentru un al doilea titlu la Roma săptămâna aceasta”, au notat organizatorii pe pagina oficială a turneului.

ADVERTISEMENT