Bookmakerii reacționează după ce Spania și-a demis selecționerul. Cum arată acum cotele

in Stirea zilei by BETANO
13/06/2018, 22:34
Bookmakerii reacționează după ce Spania și-a demis selecționerul. Cum arată acum cotele
cote bookmakeri spania

Șocul Cupei Mondiale 2018 s-a produs încă dinaintea primului meci. Federația Spaniolă de Fotbal a anunțat miercuri dimineața demiterea selecționerului Julen Lopetegui, după ce acesta a semnat cu Real Madrid fără a-și anunța superiorii.

Este o decizie curajoasă din partea Federației Spaniole, dacă ne gândim că peste numai două zile ibericii debutează la Mondialul din Rusia într-un meci de „foc” împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Vestea bună pentru Pique și compania este că șefii fotbalului spaniol i-au găsit deja înlocuitor lui Lopetegui în persoana lui Fernando Hierro (50 ani), fostul căpitan al lui Real Madrid, aflat în ultimul an în funcția de director sportiv al primei reprezentative.

Cum au reacționat casele de pariuri

Bookmakerii au reacționat imediat la auzul acestei vești, iar agenția Betano a modificat cotele pentru câștigătoarea turneului. Dacă în urmă cu două săptămâni, Spania era creditată cu 7.00 să triumfe, acum are o cotă de 8.00. Interesant este că Germania are la rândul său o cotă mai mare decât în urmă cu 14 zile. Singura națională căreia i s-a micșorat cotația este chiar favorita Brazilia.

În ciuda acestei mutări radicale, Spania păstrează în continuare prima șansă la victorie în partida cu Portugalia. Ibericii au o cotă de 2.10 la victorie, spre deosebire de cea de 4.00 a rivalilor lor latini. Dacă aceste calcule ale hârtiei vor fi respectate, primul adversar cu adevărat dificil pentru Furia Roja va fi abia în faza sferturilor de finală, când se va duela fie cu Argentina, fie cu Franța.

COTE INIȚIALE
Brazilia @ 5.25
Germania @ 5.75
Spania @ 7.00

COTE ACTUALE
Brazilia @4.85
Germania @ 5.90
Spania @ 8.00*

*Cote oferite de casa de pariuri online Betano

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×