Fotbal intern

GROAZNIC. Borcea POVESTEŞTE în premieră CALVARUL din închisoare

Fostul acţionar al lui Dinamo a ajuns la capătul puterilor la Poarta Albă, acolo unde a fost trimis în spatele gratiilor pentru 6 ani şi 4 luni, în ”Dosarul Transferurilor”. În afara...
22.03.2015 | 12:43
GROAZNIC Borcea POVESTESTE in premiera CALVARUL din inchisoare
ADVERTISEMENT

Fostul acţionar al lui Dinamo a ajuns la capătul puterilor la Poarta Albă, acolo unde a fost trimis în spatele gratiilor pentru 6 ani şi 4 luni, în ”Dosarul Transferurilor”. În afara regimului de detenţie pe care e obligat să-l suporte, Cristi Borcea se simte acum ameninţat de conducerea penitenciarului.

Astfel, ”spartanului” îi este o teribilă teamă că, din cauza unor materiale apărute în presă la adresa lui, îi va fi redus numărul zilelor de vizită, dar i se vor impune şi unele restricţii privind pachetele primite de la familia lui.

ADVERTISEMENT

ANUNŢ FABULOS!!! NEŞU A FOST VĂZUT AZI MERGÎND ÎN GHENCEA!!! “E ADEVĂRAT!!! DE ASTĂZI…” 

De asemenea, Borcea imploră practic presa să nu mai scrie despre el că ar fi un ”greu” al puşcăriei, pentru că s-ar putea trezi chiar fără minute pe telefon. Fostul acţionar al clubului Dinamo se plînge că, în urma mediatizării excesive de care are parte, chiar copiii lui au de suferit, la fel şi soţia sa, Alina.

ULUITOR! IUBITUL a prins-o pe Mihaela Rădulescu ÎN PAT cu un alt bărbat! Ce a URMAT…

Mesajul copleşitor al lui Borcea

Prin intermediul unor apropiaţi, Cristi Borcea a ţinut să transmită un mesaj public referitor la situaţia sa, cu ajutorul FANATIK.RO. “Vă rog, nu mai scrieţi minciuni despre mine sau lucruri auzite pe la colţuri, pentru că îmi fac rău cum nu puteţi să vă închipuiţi. Aici, la închisoare, sînt orice, numai Rege nu!

ADVERTISEMENT

VIDEO CUTREMURĂTOR!!! MINUNE ÎN POSTUL PAŞTELUI!! CE MIRACOL A FĂCUT PAPA E NEMAIVĂZUT!!! ŢI SE FACE PIELEA DE GĂINĂ!!! 

Nu sînt Regele penitenciarelor, nu am tratament preferenţial, am acces la telefon la fel ca toţi ceilalţi, nu mi se dau mochete, televizoare, şampanii sau alte chestiuni de genul ăsta. Din contră, toată lumea e cu ochii pe mine, de parcă sînt cel mai mare criminal din istoria României!

FOTO SOC!!! PRODANCA SI REGHE AU RAMAS INTERZISI CAND SI-AU VAZUT FATA LOR ASA!!! IPOSTAZE INCENDIARE, SUPER SEXY!!!

Iar toate astea din cauza invenţiilor şi lucrurilor neadevărate care apar constant despre mine în presă. Mihaela n-a exagerat cu nimic, stau cu încă 13 deţinuţi în cameră!! Doar închipuiţi-vă… Urmăm acelaşi program, folosim acelaşi telefon, mîncăm aceeaşi mîncare, suportăm acelaşi chin, singurul lucru care ne diferenţiază e că nu ţinem cu aceeaşi echipă de fotbal. Vă rog, din nou, opriţi-vă cu astfel de materiale care îmi fac şi mie rău, dar şi copiilor mei, pe care zi de zi aproape că-i aud plîngînd după ce citesc toate enormităţile de pe site-uri. Vreau să ies de aici sănătos la trup şi la minte şi să mă bucur de familia mea minunată. Aceasta este graţierea pe care o solicit din partea mass-media din România. E ultima mea dorinţă! Cred că îmi ajunge calvarul pe care îl trăiesc aici! E o chestie de omenie să înţelegeti asta… “, este mesajul lui Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

ACUM! DEZVALUIRE BOMBA!!! ANUNT SENZATIONAL PENTRU SIMONA HALEP! SE MARITA!?! “VIITOAREA SOTIE..”

Iată mai jos cîteva dintre materialele apărute despre Borcea, de cînd este după gratii, materiale care i-au complicat situaţia.

Acuzat că şi-a lovit soţia chiar în puşcărie!

Scandal monstru în puşcărie! Cristi Borcea ar fi lovit-o pe soţia lui, Alina, care era însărcinată în trei luni, după o ceartă iscată în timpul vizitei acesteia la fostul acţionar dinamovist. Borcea a făcut o criză de nervi, după o discuţie care ar fi avut-o ca subiect pe Mihaela, fosta lui nevastă, scria wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

FOTO INCENDIAR!!! ANDREEA BALAN S-A DEZBRACAT!!! PLAYBOY A PLATIT BANI GREI PENTRU ASTA!!! SE VEDE TOT!!!

Începutul lui 2015 a fost foarte agitat pentru Cristi Borcea. În ianuarie, Borcea a ajuns la spital, acuzînd probleme medicale, dar în cele din urmă s-a întors după gratii. Conform legii, bărbatul beneficiază de 4 vizite lunare, pe care însă nu reuşeşte să le gestioneze cum trebuie. Atît fosta soţie, Mihaela, cît şi actuala, Alina, au ajuns să se contreze pe întîietate la vorbitor.

De aici a pornit ultimul scandal în care Borcea a fost din nou protagonist. La una din ultimele vizite ale soţiei, aceasta i-ar fi reproşat lui Cristi că ea ar trebui să aibă prioritate în privinţa vizitelor.

DIVORŢ cu SCANDAL în Antena 1! Îndrăgită de milioane de telespectatori, VEDETA S-A RĂZBUNAT CRUNT pe soţul INFIDEL!!! Cu cine S-A “CUPLAT”!!!

“Nu e normal ca eu să vin într-o lună de două ori şi Mihaela la fel”, ar fi comentat Vidican. Atît i-a trebuit “spartanului”, care s-a enervat la culme, a început să urle şi ar fi lovit-o pe Alina. Gardienii au intervenit şi au aplanat spiritele. Alina Vidican a părăsit închisoarea cu lacrimi în ochi.

Alina a negat că a luat bătaie

Soţia lui Cristi Borcea a negat că ar fi luat bătaie, în timpul vizitei la puşcărie. “Faptul că eu plec plîngînd cînd merg să-mi vizitez soţul este absolut normal, pentru că mă doare să-l las acolo, iar eu trebuie să plec. Aici este adevărat. Dacă mă vedeţi cu lacrimi în ochi, este absolut normal.  Copilul cel mic plînge de fiecare dată, îl cheamă acasă, iar asta mă doare cel mai tare, deci e normal, dar de aici pînă la răutatea că mi-am primit un pumn în ochi, la ultima vizită, nu ştiu de unde pînă unde”, a declarat Alina Borcea la rtv.net.

GALERIE FOTO INCENDIARA!!! ASTA E AMANTA LUI BORCEA!!! L-A TERMINAT IN PUSCARIE!!!

“Vine şi Mihaela, vin şi eu, pentru că el are voie patru vizite pe lună şi atunci mergem cu toţii. Şi copiii, categoric, mai ales copiii.  Cristi este soţul meu şi m-a asigurat că noi sîntem un cuplu solid, mă iubeşte, mi-a spus lucrul acesta, iar restul este cancan”, a mai spus Alina Borcea.

Orgii sexuale după gratii?

Cristi Borcea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă chiar în spitalul Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde a fost  internat după ce a acuzat probleme de sănătate, a scris rtv.net. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a admis faptul că echipe multidisciplinare ale ANP au efectuat, în luna noiembrie şi la începutul lunii decembrie 2014, la nivelul Penitenciarului-Spital Poarta Albă, mai multe verificări ale documentelor/ activităţilor specifice care au vizat sectoarele medical, economico-administrativ şi siguranţa deţinerii şi regim penitenciar.

GATAAAA!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

Conducerea închisorii ar fi făcut controale şi ar fi luat măsuri drastice, după ce în salonul în care fusese internat Borcea s-au găsit mai multe sticle de whiskey şi haltere, deşi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace şi chiar a fost supus unei operaţii pe cord. Salonul transformat în cuibuşor de nebunii pentru Cristi Borcea este acum sigilat, iar omul de afaceri a fost mutat într-o celulă.

Şi-a dat mama în judecată!

Dacă pe plan personal, Borcea e în al nouălea cer de cînd a aflat că va fi din nou tătic, lucrurile nu merg la fel de bine în afaceri. El a ajuns în situaţia de a-şi da în judecată propria mamă, sau mai bine spus compania controlată de Elena Borcea, SC Crimbo Gas SRL. Procesul a început anul acesta la Tribunalul Alba, odată cu cererea Direcţiei Finanţelor Publice şi a Primăriei din localitate de intrare în insolvenţă pentru datorii de 9 milioane de lei. Pe lista creditorilor a apărut, la un moment dat, chiar Cristi Borcea, care în trecut a împrumutat firma mamei sale cu bani, pe care acum încearcă să-i recupereze prin procedee legale.

VIDEO INCENDIAR! Iată DOVADA! Casnica MARITATA şi Drăghia sînt ÎMPREUNĂ! N-AU MAI REZISTAT SI AU FACUT-O IN VAZUL LUMII!!! IMAGINI EXPLICITE!!!

De asemenea, firma controlată de fostul boss dinamovist, SC Crimbo Gas 2000 SRL, apare pe lista creditorilor. Compania Crimbo Gas SRL a avut cifră de afaceri zero în 2012 şi a inregistrat pierderi de 330.000 de lei. În 2009, firma mamei lui Borcea avea o cifră de afaceri de un milion de lei şi pierderi de 1,5 milioane lei.

De cealaltă parte, Crimbo Gas 2000 SRL a făcut afaceri de 40 milioane de lei în 2012 şi profit de 170.000 de lei. Prin această firmă, Borcea a deţinut şi o reţea de 21 de staţii de alimentare cu GPL, pe care le-a vîndut în 2008 unei companii olandeze, care a activat în România pînă în 2012, a scris wowbiz.ro.

6 ani şi patru luni este pedeapsa pe care a primit-o Borcea în ”Dosarul Transferurilor”

ADVERTISEMENT