Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Borcea a negociat venirea lui Hagi la Dinamo, dar totul s-a blocat în ultima clipă. Cine e de vină: „Nu-mi reproșez!” Video exclusiv

Cristi Borcea a vrut să îl aducă pe Gică Hagi la Dinamo în 2002. Fostul acţionar al "câinilor" a declarat că totul a căzut din cauza galeriei, care nu l-a dorit pe "Rege".
27.04.2023 | 14:20
Borcea a negociat venirea lui Hagi la Dinamo dar totul sa blocat in ultima clipa Cine e de vina Numi reprosez Video exclusiv
Borcea a negociat venirea lui Hagi la Dinamo, dar totul s-a blocat în ultima clipă. De ce a picat mutarea Nu-mi reproșez!
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a fost unul dintre conducătorii emblematici de la Dinamo. Sub conducerea lui, “câinii” au câştigat ultimul titlu, în 2007, el retrăgându-se din acţionariatul echipei în anul 2012. De atunci, echipa a luat-o la vale şi acum este în liga secundă.

Borcea a negociat venirea lui Hagi la Dinamo, dar totul s-a blocat în ultima clipă: “Nu ne-am înţeles din cauza galeriei”

În urmă cu două decenii, fostul acţionar al lui Dinamo a pus la cale una dintre cele mai spectaculoase mutări din fotbalul românesc. A vrut să îl aducă pe Gică Hagi pe banca lui Dinamo, imediat după ce România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2002.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a povestit la FANATIK SUPERLIGA că a vrut să îl numească pe Hagi antrenor la Dinamo, dar totul a căzut din cauza galeriei care nu ar fi uitat trecutul stelist al “Regelui”:

“Eu când am vrut să îl iau la Dinamo, el îmi ştia toate vârfurile de jucători de la 13-14 ani. De-abia plecase de la echipa naţională. Nu ne-am înţeles din cauza galeriei, nu are rost să mai spun. 

ADVERTISEMENT

Totuşi, voiam să îl aduc pe Hagi. La orgoliul lui, dacă cei din galerie strigau ceva, el a doua zi îşi dădea demisia. Are orgoliu, este Hagi. Asta este. Aşa am luat decizia împreună cu el. Nu îmi reproşez. 

VEZI VIDEO MAI JOS

“La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu”

Păţeam cum am păţit cu Gică Popescu. La prima greşeală îl huiduiau şi pleca, aşa cum a plecat Gică Popescu. Îi huiduiau pe Lupescu, pe Răducioiu, pe Lupu, pe Cornel Dinu, pe cine n-au huiduit? 

ADVERTISEMENT

Şi pe mine de câte ori nu m-au înjurat? Le-am spus să mă înjure pe mine, dar nu mai înjuraţi acţionarii că pleacă. Rămânem vai mama noastră“, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA.

Gică Hagi a fost pe banca naţionalei României la meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2002 cu Slovenia. “Tricolorii” au ratat dramatic prezenţa la turneul final după 1-2 în Slovenia şi 1-1 la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT