Carousel hot news

Cristian Borcea, eliberat definitiv! Ce pot face procurorii trei zile!

Fostul finanţator dinamovist Cristian Borcea va fi eliberat condiţionat, în urma unei decizii luată astăzi de Tribunalul Bucureşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de...
Autori: Claudia Mîţoi, George Heisu | 05.10.2017 | 00:04
Cristian Borcea, eliberat definitiv! Ce pot face procurorii trei zile!

Fostul finanţator dinamovist Cristian Borcea va fi eliberat condiţionat, în urma unei decizii luată astăzi de Tribunalul Bucureşti. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de procurori în termen de trei zile. Dacă însă decizia iniţială se va menţine, omul de afaceri va putea părăsi penitenciarul Jilava, după ce a ispăşit 3 ani şi 7 luni din pedeapsa iniţială.

În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat în Dosarul Transfeurilor la şase ani şi patru luni de închisoare, alături de alţi şapte oameni de fotbal, în prezent fiind singurul încă închis. Gheorghe Popescu, Mihai Stoica, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu sunt ceilalţi oameni de fotbal găsiţi vinovaţi în Dosarul Transferurilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Borcea mai are un dosar pe rol

Problemele cu legea nu s-au terminat însă pentru Cristian Borcea, acesta fiind cercetat într-un alt dosar, alături de Victor Becali. Cei doi sunt acuzaţi că i-au oferit 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor din fotbal acuzaţi în dosarul ”Transferurilor”.

Aşadar, fostul finanţator dinamovist ar putea avea parte doar de o bucurie de scurtă durată, fiind pasibil de o nouă condamnare. În acest moment, din “lotul” Dosarului Transferurilor a mai rămas încarcerat doar fostul impresar Victor Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!