Borcea, internat de URGENŢĂ! Probleme MAJORE pentru fostul acţionar al lui Dinamo!

Adrian Dumitru   
în Fotbal intern
07/07/2014, 10:29
Borcea, internat de URGENŢĂ! Probleme MAJORE pentru fostul acţionar al lui Dinamo!

UPDATE 07.07.2014 10:25 / Probleme de sănătate a lui Cristi Borcea se agravează. După ce duminică a fost dus pentru un control medical pentru că a acuzat dureri puternice în piept, Cristi Borcea a ajuns din nou la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe (SCJU) Constanţa în dimineaţa zilei de luni. Fostul acţionar al lui Dinamo este internat la Secţia Cardiologie, la o zi distanţă după ce acesta a acuzat dureri puternice în noaptea de sâmbătă spre duminică şi a fost transportat de la Penitenciarul Poarta Albă la unitatea medicală a  închisorii, anunţă Agerpress.

UPDATE 11.00 Cristi Borcea a fost diagnosticat cu angină pectorală şi nu a rămas internat la spitalul judeţean din Constanţa. 

Cristi Borcea nu a rămas internat, starea sa de sănătate urmînd sa fie supravegheată în penitenciar. Fostul acţionar din Ştefan cel Mare a acuzat dureri puternice în piept.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

……………………………………………….

Cristian Borcea, condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor, are mari probleme de sănătate, anunţă romaniatv.net. Omul de afaceri a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Constanţa cu o ambulanţă după ce a acuzat dureri în piept.

Conform ultimelor informaţii, fostul acţionar al lui Dinamo urmează să petreacă mai multe zile în spital pentru investigaţii medicale, dat fiind că starea sa de sănătate este una precară, mai ales că a slăbit mai multe kilograme de când a fost încarcerat.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Închide ×