"Câinii" îl vor pe Borcea la Dinamo. "Îl aştept acasă!"

Gabi Torje, Cristi Borcea, Dinamo

Gabi Torje a revenit la Dinamo Bucureşti, iar mijlocaşul îl aşteaptă şi pe Cristi Borcea.

Gigi Becali, patronul lui FCSB şi naşul lui Cristi Borcea, a anunţat că dinamovistul va reveni la FC Dinamo Bucureşti începând cu sezonul următor - vezi detalii. La revenirea în "Ştefan cel Mare", Gabi Torje a vorbit despre situaţia fostului acţionar al "câinilor".

Internaţionalul român şi-a adus aminte cu plăcere de perioada când a ajuns la FC Dinamo Bucureşti, iar echipa era finanţată de Cristi Borcea. Gabi Torje susţine că oficialii din "Ştefan cel Mare" investeau foarte mulţi bani în perioada aceea.

Ce amintiri are Torje din timpul primei aventuri la Dinamo

"Era o perioadă la Dinamo în care se investeau foarte mulţi bani, toată lumea dorea titlul, Cupa. Nu am vorbit deloc cu Borcea, dar îl aştept acasă. E de mult plecat unde nu şi-ar dori nimeni. Trebuie să fie alături de familie, aşa cum îşi doreşte toată lumea", a spus Torje.

Gabi Torje a mai jucat la FC Dinamo Bucureşti în perioada 2008-2011 şi a evoluat în prima parte a acestui sezon în prima ligă a Turciei, la Karabukspor. Mijlocaşul a semnat astăzi un contract valabil până la finalul acestui sezon competiţional cu trupa din "Ştefan cel Mare".