Borcea, eliberat din închisoare: „A făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
31/07/2016, 14:02
Borcea, eliberat din închisoare: „A făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă!” GALERIE FOTO

Cristi Borcea va fi eliberat pentru două zile din închisoare, iar cele 48 de ore le va petrece în compania Alinei, alături de care are doi copii. Fostul acţionar de la Dinamo a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”.

Zilele trecute, mezina familiei, Gloria Elena, a împlinit un anişor. Alina a sărbătorit evenimentul în America, însă, va da o petrecere de zile mari şi la Bucureşti, la care va fi prezent şi Borcea. El a făcut tot ceea ce i-a stat în putinţă să obţină permisiunea, mai ales că nu şi-a mai văzut copiii de mult timp.

Astfel, el va rămîne timp de două zile cu Alina. El o mai iubeşte, însă, să fim sinceri. Valentina e prospătură, e normal să vrea să fie cu ea. Ce-i drept, e şi mai frumoasă. Dar pe Alina a crescut-o, ea l-a aşteptat şi l-a iubit timp de 16 ani. Nu e uşor. Cristi ştie asta, nu a uitat” a declarat un apropiat din anturajul acestora.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Kiki Bertens 6-2, 6-6, în finala de la Cincinnati. Pentru al patrulea titlu din 2018

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×