Fotbal intern

Borcea nu e deloc optimist: „Orice meci va fi greu pentru Dinamo”

16.07.2018 | 15:40
Cristi Borcea nu e optimist cu privire la viitorul sezon al lui Dinamo

Cristi Borcea nu e deloc optimist cu privire la soarta lui Dinamo în noul sezon de Liga 1. Proaspăt eliberat după ce a fost condamnat în martie 2014 în Dosarul Transferurilor, fostul patron al lui Dinamo a rămas la curent cu toate mișcările din fotbalul românesc, inclusiv cu cele făcute de echipa sa de suflet.

De altfel, fostul finanțator de la Dinamo nu-i dă prea mari șanse în acest sezon echipei din Ștefan cel Mare: “Va fi un derby dezechilibrat în favoarea Stelei, dar suporterii vor echilibra disputa. Orice meci va fi greu pentru Dinamo, fie cu Voluntari, fie cu Steaua. Dinamo ar trebui să completeze lotul pentru a avea speranțe. CFR și Steaua se vor bate la campionat și anul ăsta, îmi pare rău s-o spun”, a spus Borcea, la un post de televiziune.

Borcea nu e optimist cu privire la Dinamo, dar știe care e arma secretă a „câinilor”

Cu toate că lotul nu este deloc unul puternic, Cristi Borcea vede însă un punct forte al echipei în sezonul viitor, antrenorul„Totuși, eu mizez pe ambiția lui Bratu în acest sezon.” 

De asemenea, Borcea se arată dezamăgit nivelul la care s-a ajuns în Liga 1: „Nivelul fotbalului din România a scăzut foarte mult față de campionatul pe care l-am luat noi în 2007. Atunci erau echipe foarte puternice. Acum sunt practic două echipe care bagă bani în jucători. Să sperăm că vor face ceva și în cupele europene”, a mai spus fostul patron.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri