Fotbal intern

Borcea, vot de încredere pentru Bratu. Unde crede că pierde Dinamo

02.07.2018 | 22:56
Borcea vot de incredere pentru Bratu Unde crede ca pierde Dinamo
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a ieșit din penitenciarul Jilava după ce a fost eliberat condiționat, după condamnarea primită în „Dosarul Transferurilor”. Fostul patron al lui Dinamo a negat că și-ar dori întoarcerea în fotbal, dar s-a arătat un cunoscător bun al situației de la Dinamo și a lăudat prestația antrenorului Florin Bratu.

Borcea susține că Dinamo are mare nevoie de un nou stadion: „Neapărat trebuie făcut un stadion nou în ’Ștefan cel Mare’, pentru că Dinamo pierde între 15 și 20 de puncte pe sezon tocmai din cauza asta, că nu are stadion. Are cel mai vechi și urât stadion. O nouă arenă, de 20.000 – 25.000 de oameni ar face ca Dinamo să se bată an la an la campionat, mai ales că această echipă are și un centru de copii și juniori foarte bun. Au luat anul trecut campionatul la U17 și U19, anul acesta iar la U19”, a spus Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

Borcea îl laudă pe Bratu și îl compătimește pe patronul lui Dinamo

Borcea îl laudă pe noul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu: „Ceea ce face Bratu acum e extraordinar, un lucru care trebuia făcut de mult. Trebuie să ai tupeu, încredere, și Bratu trebuie sprijinit cu întinerirea echipei”. Omul de afaceri a vorbit și despre lipsa de bani din fotbalul românesc: „Nu vreau să intru în detalii, dar Ionuț a spus că acesta este bugetul și trebuie sp ne obișnuim că nu mai sunt banii și echipele de anul trecut, când se băgau foarte mulți bani, cu contracte de 400.000-500.000 de euro pe an. Acum, în afară de Steaua și de CFR nu mai sunt echipe care să dea acești bani”, a mai adăugat Borcea.