Primul bordel cu păpuşi sexuale face deja furori! Cât costă o oră de distracţie! GALERIE FOTO

Primul bordel cu păpuşi sexuale a fost deschis recent în Germania! Păpuşile sunt închiriate chiar şi câte 12 ore pe zi! Printre clienţii care au trecut pragul bordelului se numără chiar şi...
21.10.2017 | 00:04
Primul bordel cu papusi sexuale face deja furori Cat costa o ora de distractie GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

Primul bordel cu păpuşi sexuale a fost deschis recent în Germania! Păpuşile sunt închiriate chiar şi câte 12 ore pe zi! Printre clienţii care au trecut pragul bordelului se numără chiar şi judecători! Clienţii sunt aşteptaţi de 11 păpuşi sexuale care sunt pregătite să-şi satisfacă clienţii non stop, 24 din 24 de ore. Ideea de afaceri a aparţinut unei femei. Evelyn Schwarz, în varsta de 29 de ani, şi-a numit afacerea „Bordoll”. Bordelul e in Dortmund, iar papusile care seamana incredibil cu persoanele adevarate au fost cumparate din Asia. Fiecare păpuşă sexuală a costat o mică avere. matroana a fost nevoită să scoată din buzunar câte 2000 de euro pentru fiecare păpusă sexuală. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Pentru a satisface gusturile cât mai variate ale clienţilor, Evelyn a cumpărat păpuşi de înalţimi diferite, cu culori distincte ale părului şi sâni de toate dimensiunile. Se pare că afacerea este un succes încă de la deschidere. Păpuşile sunt rezervate 12 ore pe zi, iar o oră costă nu mai puţin de 80 de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Bordel cu papusi sexuale! 70% dintre clienţi au revenit la Bordoll

„Pentru mulţi nu e un fetish, e o curiozitate”, a declarat Schwarz. Bărbaţi din toate păturile sociale au trecut deja pragul bordelului. „Până şi judecatori am avut drept clienţi. 70% dintre bărbaţii care au beneficiat o dată de serviciile noastre s-au întors”, a adăugat femeia.

Se pare că şi soţiile acceptă mult mai uşor ca bărbaţii lor să viziteze bordoll-ul. De multe ori ele aşteaptă în maşină în timp ce soţii lor fac sex cu o păpuşă. La ce căutare au, păpuşile sexuale ar putea deveni vedete chiar şi într-un bordel cu femei reale.

ADVERTISEMENT