Simona Halep

Boris Becker către Simona Halep în limba română: „Mai știu câteva înjurături… Țiriac nu a fost un profesor bun!”

09.05.2020 | 22:01
Boris Becker catre Simona Halep in limba romana Mai stiu cateva injuraturi Tiriac nu a fost un profesor bun
Boris Becker către Simona Halep în limba română: „Mai știu câteva înjurături... Țiriac nu a fost un profesor bun!”. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Boris Becker a avut un dialog amuzant în limba română cu Simona Halep, în vodcastul „Eurosport Tennis Legends”, unde au mai fost invitați și Mats Wilander și Justine Henan.

Dialog amuzant în română între Simona Halep și Boris Becker

Simona Halep a fost invitată la vodcastul „Eurosport Tennis Legends”, unde a dialogat cu Boris Becker pentru câteva momente în limba română, pentru deliciul publicului.

ADVERTISEMENT

– Boris Becker: Bună, ce faci?
– Simona Halep: Bine, tu?

– Boris Becker: Vorbești românește! Mai știu câteva înjurături și asta este. Țiriac a fost un profesor bun, iar Năstase a fost și mai rău de-atât!
– Simona Halep: Da… știu…
– Boris Becker: Ilie Năstase nu poate încheia o propoziție fără a înjura, înainte sau după”

Simonei Halep îi lipsește competiția

Într-un interviu pentru Primaonline.it, Simona Halep a mărturisit că îi lipsește competiția și speră să treacă cât mai repede peste pandemia de coronavirus și să revină pe teren pentru a cuceri mai multe trofee:

ADVERTISEMENT

„M-am accidentat la Dubai, unde am câștigat trofeul și această accidentare la picior părea a mă scoate din circuit pe o bună perioadă de timp, dovadă că mă și retrăsesem de la Indian Wells.

Riscam să pierd o groază de turnee din acest motiv, dar a venit acest stop care pentru mine a fost cu noroc, pentru că mi-a permis să mă pot reface în liniște. Este foarte ciudat să stau atâtea luni fără tenis, pentru că am făcut doar pregătire fizică în tot acest timp”.

ADVERTISEMENT

„Evident, este înfricoșător să vezi atât de multe persoane bolnave și decese, în special aici în Europa. Dar trebuie să urmăm sfaturile guvernelor noastre și ale profesioniștilor din domeniul sănătății și să rămânem acasă pentru a opri răspândirea.

Aceasta este responsabilitatea noastră și trebuie să lucrăm împreună. Rămân foarte pozitivă și cred că până la urmă totul va fi bine dacă reușim să depășim totul împreună. În România, blocajul a fost foarte sever și l-am luat foarte în serios”, a continuat Simona.

ADVERTISEMENT

„Da, unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut când a început pandemia a fost donația de echipamente medicale spitalelor din Constanța și București. Am participat și la campanii naționale pentru a îndemna românii să rămână acasă.

Mi-am exprimat sprijinul pentru ideea potențială a unui fond de sprijin pentru jucători de tenis. Cred că este important să dăm un exemplu atunci când trecem printr-o criză globală ca aceasta.

A fost trist, finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viața mea”, a mai spus campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT