Sporturi

Boris Becker, cuvinte de laudă pentru Halep: “Simona este o atletă strălucitoare!”

08.07.2019 | 16:31
Boris Becker cuvinte de lauda pentru Halep Simona este o atleta stralucitoare
ADVERTISEMENT

Simona Halep pornește ca favorită în fața lui Coco Gauff, în meciul din optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. Campioana noastră a fost lăudată înaintea meciului de Boris Becker, fostul mare campion german.

Boris Becker, cuvinte de laudă pentru Halep înaintea meciului cu Gauff: “O știu pe Simona deoarece am mulți prieteni”

Becker, un prieten apropiat al lui Ion Țiriac, a declarat că Gauff trebuie să ridice nivelul dacă vrea să aibă o șansă în fața Simonei și o consideră pe Halep o atletă strălucitoare: “Cred că Gauff va trebui să se ridice la un nou nivel în meciul cu Simona Halep. O ştiu pe Simona deoarece am mulţi prieteni români prin intermediul lui Ion Ţiriac.

ADVERTISEMENT

Permiteţi-mi să vă spun că Simona este o nucă tare, pe lângă faptul că este o atletă strălucitoare! În plus, este foarte bună şi din punct de vedere tactic. Trimiterea mingii pe centrul terenului, cum am văzut vineri împotriva lui Hercog, n-o va ajuta pe Cori de această dată”, a declarat Boris Becker, conform Daily Mail.

Boris Becker, cuvinte de laudă pentru Halep Simona este o atletă strălucitoare!
Boris Becker, cuvinte de laudă pentru Halep Simona este o atletă strălucitoare!

Dacă va trece de Coco Gauff, Simona Halep se va înfrunta în sferturile de finală cu Shuai Zhang. Românca este în acest moment favorită să joace semifinale, acolo unde ar putea să o întâlnească pe Karolina Pliskova sau Elina Svitolina.

ADVERTISEMENT
  • 7 WTA este locul ocupat de Halep
  • 0 înfrângeri are Simona Halep în optimile de la Wimbledon (3 victorii)