Sporturi

Boris Becker, despre principala problemă a Simonei Halep. “Fizic și mental obosește în partea a doua a anului!”

05.11.2019 | 15:37
Boris Becker despre principala problema a Simonei Halep Fizic si mental oboseste in partea a doua a anului
ADVERTISEMENT

Boris Becker a venit în România și a profitat de această ocazie să vorbească despre principala problemă a Simonei Halep. Fostul mare jucător de tenis din Germania crede că sportiva noastră nu reușește să își organizeze timpul și asta face ca Simona să fie obosită în partea a doua a sezonului competițional.

Boris Becker, despre principala problemă a Simonei Halep

”O cunosc pe Simona de mult timp, i-am comentat partidele, am văzut-o cum a câştigat Roland Garros anul trecut, iar anul acesta la Wimbledon. Din punct de vedere fizic, nu este cea mai înaltă sau rezistentă, dar este o jucătoare inteligentă. Mă bucur că Darren Cahill este, din nou, antrenorul ei. Darren este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis.

ADVERTISEMENT

Simona încă joacă la un nivel foarte înalt. Problema în cazul ei este organizarea pentru un sezon întreg. Pare că oboseşte în partea a doua a anului, pentru că aleargă mult pentru a câştiga partidele. Fizic şi mental oboseşte în partea a doua a anului. A fost şi accidentată şi nu are vigoare. Cred că Darren va monitoriza acest lucru şi va face un program eficient şi pentru a doua parte. O iubesc, am vorbit mult cu ea, dar nu are nevoie de sfatul meu. Darren şi ceilalţi oameni din staff se preocupă suficient”, a declarat Boris Becker, conform telekomsport.ro.

Simona Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor 2019

Simona Halep a participat la Turneul Campioanelor 2019 și a fost eliminată după ce a fost învinsă de Elina Svitolina și Karolina Pliskova, dar a câștigat în fața Biancăi Andreescu în grupa violet. În 2019, Simona Halep a reușit să joace finala de la Wimbledon și să câștige al doilea trofeu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Boris Becker (22 noiembrie 1967) este un fost jucător de tenis din Germania. Acesta a câștigat pe parcursul carierei 49 de turnee de simplu și 6 de Grand Slam (Australian Open – 1991, 1996, Wimbledon – 1985, 1986, 1989 și US Open – 1989) și este medaliat cu aurul olimpic. Mai mult, Boris Becker a fost cel mai tânăr câștigător al turneului de la Wimbledon.