Mesajul lui Boris Becker pentru Simona. “Continuă tot aşa!”

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Simona Halep
31/01/2018, 08:48
Mesajul lui Boris Becker pentru Simona. “Continuă tot aşa!” GALERIE FOTO

După senzaţionala finală de la Australian Open, în care Simona Halep s-a bătut incredibil cu daneza Caroline Wozniakci, cedând cu 2-1 nu din cauza superiorităţii adversarei, ci a problemelor de sănătate, au curs felicitările şi încurajările unor foşti campioni sau actuali jucători sau jucătoare din circuitul profesionist, toţi fiind literalmente impresionaţi de modul în care românca a rămas pe teren până la sfârşit, deşi era evident că pe lângă problema cu glezna accidentată acuza o stare de cădere fizică din cauza temperaturii ridicate la care s-a jucat, fără acoperiş tras, finala.

Majoritatea celor care au ţinut să-şi exprime admiraţia şi încrederea că Halep va triumfa, în cele din urmă, într-un Grand Slam, dacă va continua să joace la nivelul arătat la Melbourne, o văd pe Simona învingătoarera morală a meciului, dar, desigur, aceste aprecieri, oricât de frumoase ar fi ele, nu au cum să înlocuiască amărăciunea de a fi pierdut de puţin poate cel mai preţios trofeu al carierei, date fiind condiţiile speciale în care a luptat pe tot parcursul turneului (accidentarea la gleznă a survenit chiar în primul meci) şi, mai ales, în bătălia pentru câştigarea Australian Open.

Boris Becker a lucrat mult timp cu acelaşi om care o sprijină pe Simona. 

Unul dintre aceşti foşti campioni de necontestat este şi germanul Boris Becker, ani de zile legat printr-o colaborare de acelaşi român care o sprijină şi pe Simona, magnatul Ion Ţiriac. Becker i-a trimis şi el un scurt mesaj, dar foarte la obiect, campioanei noastre, ca mulţi alţii el fiind convins că ţinând-o tot aşa, adică având prestaţii ca la Melbourne, curând va sosi şi bucuria primului succes într-un Grand Slam. “Vei mai avea ocazii! Continuă tot aşa cu ceea ce faci”

Simona a revenit în ţară şi se va odihni după epuizantul turneu de la Antipozi. Va efectua toate investigaţiile necesare privind accidentarea la glezna stângă şi va reveni abia în momentul în care se va simţi sută la sută refăcută şi aptă să dea maxim, pentru că anul în tenis abia a început şi Halep, chiar dacă acum a cedat locul 1 învingătoarei sale, daneza Wozniacki, are tot timpul să refacă terenul pierdut, iar din categoria turneelor de Grand Slam mai sunt încă trei competiţii, la care poate sparge gheaţa: Roland Garros, Wimbledon şi US Open.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.