News

Boris Johnson a fost mutat la Terapie Intensivă! Prim-ministrul britanic s-ar afla în stare gravă

06.04.2020 | 22:34
Boris Johnson a fost mutat la Terapie Intensiva Primministrul britanic sar afla in stare grava
ADVERTISEMENT

Boris Johnson a fost mutat la secția de Terapie Intensivă, conform presei britanice. Politicianul se afla în spital de câteva ore, pentru analize de „rutină”.

Boris Johnson, la Terapie Intensivă

Intresant, autoritățile din Marea Britanie acuzau Rusia de fake news în urmă cu câteva ore, atunci când presa moscovită lansa în spațiul public informația că Prim Ministrul britanic se află în stare gravă la ATI.

ADVERTISEMENT

Informația s-a transformat din „fake news” într-o știre adevărată când a fost confirmată de CNN și BBC. Se pare că Boris Johnson, care a revenit în spital după 10 zile de

Johnson s-a întors în spital în cursul zilei de ieri, după ce nu a reușit să învingă virusul timp de 10 zile de la momentul infectării. Boris a declarat, în urmă cu două zile că are are în continuare febră ridicată din cauza coronavirus.

ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al guvernului a încercat să calmeze populația: „La sfatul doctorului, Primul Ministru s-a deplasat la spital pentru noi teste. Este mai mult o măsură preventivă, în condițiile în care Primul Ministru are simptome puternice după 10 zile din momentul în care a fost depistat pozitiv cu coronavirus”.

Cu toate acestea, rudele și apropiații lui Johnson au recunoscut că boala l-a lovit asemeni unui „baros” pe Boris.

ADVERTISEMENT

Între timp, logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds (32 de ani), gravidă cu fiul lui premierului, a căzut la pat cu simptome de coronavirus, însă a refuzat testarea. Symonds a preferat să doarmă și, aparent, a învins boala.

„Sa fii însărcinată și să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Am petrecut ultima săptămână în pat, dormind, cu simptome de coronavirus. Acum mă simt mult mai bine”, a explicat partenera lui Johnson.

ADVERTISEMENT
Tags: