News

Boris Johnson a ieşit de la Terapie Intensivă! Starea de sănătate a premierului britanic s-a îmbunătăţit

09.04.2020 | 22:03
ADVERTISEMENT

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a ieşit de la terapie intensivă, după ce, în ultimele zile, starea lui de sănătate s-a agravat ca urmare a infecţiei cu virusul COVID-19. 

Boris Johnson a ieşit de la Terapie Intensivă! Starea de sănătate a premierului britanic s-a îmbunătăţit

Vestea a fost anunţată printr-un comunicat de presă: “Premierul a fost mutat în această seară de la terapie intensivă, însă starea lui de sănătate va fi monitorizată în această fază a recuperării” 

ADVERTISEMENT

Boris Johnson a stat trei zile la Terapie Intensivă după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus. El a fost testat pozitiv în urmă cu două săptămâni, însă până în urmă cu câteva zile a avut simptome slabe.

Logodnica lui Johnson a acuzat simptome de coronavirus: “Am petrecut ultima săptămână în pat!”

Rudele lui Boris Johnson au recunoscut că boala l-a afectat destul de serios pe prim-ministrul Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Boris Johnson, Carrie Symonds (32 de ani), este însărcinată şi a căzut la pat cu simptome de coronavirus. Din motive greu de înţeles, ea ar fi refuzat testarea preferând să stea în casă şi să se odihnească mai mult:

„Sa fii însărcinată și să ai Covid-19 este evident îngrijorător. Am petrecut ultima săptămână în pat, dormind, cu simptome de coronavirus. Acum mă simt mult mai bine”, a explicat partenera lui Johnson.

ADVERTISEMENT

I s-a administrat constant oxigen!

În momentul în care Boris Johnson a fost transportat la Terapie Intensivă, purtătorul de cuvânt al Guvernului a încercat să calmeze populaţia:

„La sfatul doctorului, Primul Ministru s-a deplasat la spital pentru noi teste. Este mai mult o măsură preventivă, în condițiile în care Primul Ministru are simptome puternice după 10 zile din momentul în care a fost depistat pozitiv cu coronavirus”, a spus purtătorul de cuvânt.

ADVERTISEMENT

Cât timp Boris Johnson a fost la Terapie Intensivă i s-a administrat constant oxigen, însă a putut în permanenţă să respire singur.

 

ADVERTISEMENT