ADVERTISEMENT
News

Boris Johnson, căsătorie în secret cu Carrie Symonds. Soția premierului, mai tânără cu 23 de ani

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu logodnica sa, Carrie Symonds, mai tânără cu 23 de ani.
Autor: Adrian Baciu | 30.05.2021 | 14:54
Boris Johnson, căsătorie în secret cu Carrie Symonds. Soția premierului, mai tânără cu 23 de ani
Boris Johnson, căsătorie în secret cu Carrie Symonds. Soția premierului, mai tânără cu 23 de ani. Sursa foto: hepta.ro

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson (56 de ani) s-a căsătorit în secret cu logodnica sa Carrie Symonds, mai tânără cu 23 de ani, anunță presa din Regat.

ADVERTISEMENT

Recunoscut pentru viața sa sentimentală destul de intensă, Boris Johnson a luat-o de soție pe mai tânăra sa parteneră de viață în catedrala catolică din Westminster, în faţa prietenilor apropiați şi a rudelor, au raportat publicațiile, BBC, Mail și The Sun.

Premierul Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds

”Premierul şi doamna Symonds s-au căsătorit ieri (n.r. sâmbătă) după-amiaza într-o mică ceremonie la Catedrala din Westminster”, a anunțat duminică un purtător de cuvânt al Downing Street, adăugând că noul ”cuplu îşi va sărbători mariajul împreună cu familia şi prieteni vara viitoare”.

Presa britanică scrie că aproximativ 30 de invitaţi au asistat la ceremonie, maximum autorizat în contextul restricțiilor din pandemie.

ADVERTISEMENT
boris johnson carrie symonds căsătorie
Boris Johnson, căsătorie în secret cu Carrie Symonds. Sursa foto: news.sky.com

Boris Johnson devine, prin evenimentul din acest weekend, primul premier care s-a căsătorit în timp ce era în funcție în ultimii aproape 200 de ani. Ultimul care a făcut acest pas a fost Robert Jenkinson în 1822, mai anunță BBC.

Cuplul britanic aștepta de mai multe luni să se căsătorească după ce planurile iniţiale de nuntă au fost amânate anul trecut de pandemie. Cuplul s-a logodit în decembrie 2019 şi are un băieţel de un an, Wilfred.

Johnson a mai avut două mariaje. Ultima căsătorie a lui Johnson a fost cu Marina Wheeler, avocată. Împreună au patru copii, iar în septembrie 2018 s-au despărţit oficial. Prima sa soție a fost Allegra Mostyn-Owen.

ADVERTISEMENT

Cine este Carrie Symonds, noua soție a lui Boris Johnson

Carrie Symonds (33 de ani), noua soție a premierului britanic, s-a născut pe 17 martie 1988 în Londra și este fiica unuia dintre fondatorii publicației The Independent, Matthew Symonds, și a avocatei Josephine Mcaffee.

În 2010, după ce a studiat teatru și istoria artei la Universitatea din Warwick, și-a început cariera ca ofițer de presă pentru Partidul Conservator. Doi ani mai târziu a contribuit la campania electorală de succes pentru realegerea lui Boris Johnson în funcția de primar al Londrei.

ADVERTISEMENT

La doar 29 de ani, Carrie Symonds a devenit cea mai tânără șefă a departamentului de comunicare a Partidului Conservator. Ea a părăsit funcția în 2018 pentru a prelua un rol de relații publice la Oceana, o organizație caritabilă pentru conservarea oceanelor.

Încă din 2019, Carrie s-a mutat la Downing Street. Astfel, Symonds a devenit primul partener al unui prim-ministru care s-a mutat în reședință, deși nu erau căsătoriți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!